CUINA D'APROFITAMENT - Dissabte 20 Novembre

 

CUINA D’APROFITAMENT


Transformació i reconversió d’aliments


Dissabte 20 de Novembre



Aprendre a gestionar les sobres de menjar, les verdures que queden en un racó de la nevera, els cereals cuinats que fa 3 dies que mengem el mateix,... La reconversió és la gràcia de fer una cuina senzilla i variada.


Saber gestionar bé la nevera i poder treure profit del que hi tenim guardat. Conèixer el potencial de cada aliment. Combinar ingredients. Crear plats nous a partir d’altres....


Cuinar més quantitat no serà un problema si ho aprofitem i facilitem així el dia a dia.


Tenir la capacitat de convertir un arròs integral cuinat en un postre o en unes hamburgueses.... les restes d’un estofat de verdures en una sopa....un mill amb verdures en unes croquetes....els cigrons que fa dos dies que menjo convertits en salsa... tot i més serà el que farem en aquest taller.


Per menjar sa no cal estar tot el dia a la cuina, no cal gastar molts diners,....amb pocs minuts tot pot tenir la seva gràcia! Només cal trobar-li!


HORARI: Dissabte 20 de Novembre de 10.00 a 13.00h


LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles


CAL PORTAR: 4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre.


PREU: 30€ amb tast inclòs per emportar.


INSCRIPCIONS:


M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel.680113026



Comentaris