CUINA D’APROFITAMENT
Transformació i reconversió d’aliments
Dissabte 20 de Novembre
Aprendre a gestionar les sobres de menjar, les verdures que queden en un racó de la nevera, els cereals cuinats que fa 3 dies que mengem el mateix,... La reconversió és la gràcia de fer una cuina senzilla i variada.
Saber gestionar bé la nevera i poder treure profit del que hi tenim guardat. Conèixer el potencial de cada aliment. Combinar ingredients. Crear plats nous a partir d’altres....
Cuinar més quantitat no serà un problema si ho aprofitem i facilitem així el dia a dia.
Tenir la capacitat de convertir un arròs integral cuinat en un postre o en unes hamburgueses.... les restes d’un estofat de verdures en una sopa....un mill amb verdures en unes croquetes....els cigrons que fa dos dies que menjo convertits en salsa... tot i més serà el que farem en aquest taller.
Per menjar sa no cal estar tot el dia a la cuina, no cal gastar molts diners,....amb pocs minuts tot pot tenir la seva gràcia! Només cal trobar-li!
HORARI: Dissabte 20 de Novembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: 4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre.
PREU: 30€ amb tast inclòs per emportar.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada