ALIMENTACIÓ PER ALS NOUS TEMPS
- SALUT, SUPERVIVÈNCIA I SOSTENIBILITAT-
Xerrada formativa presencial
Diumenge 14 de Novembre
de 12.00 a 13.00h i de 19.00 a 20.00h
Dilluns 15 de Novembre
de 12.00 a 13.00h i de 20.00 a 21.00h
Cal reservar plaça:
M.Àngels Piqué - Tel.680113026 - mariangelspique@gmail.com
Lloc: C/Montseny, 3 – Folgueroles (Osona)
Aportació: 5€
Estem en un moment delicat, les previsions a curt plaç no són massa optimistes en quan a disponibilitat de recursos. Per això cal replantejar-se algunes coses per poder fer front a possibles restriccions, cal aprendre noves formes d’alimentació i d’organització de les nostres llars.
Tal com hem viscut fins ara ens ha portat a formes d’actuar i de viure poc sostenibles i poc autosuficients.
Necessitem una nova mirada, posar més consciència en cada acció que fem; on comprem, què comprem i la qualitat dels aliments. Calen nous aprenentatges, reinventar-nos i desplegar la creativitat. Ha arribat el moment de triar una forma d’alimentar-nos més conscient, coherent i saludable pel nostre organisme i pel planeta.
Per això més que mai cal posar fil a l’agulla en aprendre a gestionar la compra, un bon rebost, com conservar els aliments, com cuinar de forma sostenible i senzilla, tècniques de cocció de baix cost energètic, com treure el màxim profit nutritiu dels aliments, i com a partir de l’alimentació fomentar al salut.
És moment de replantejar-se noves possibilitats per al nou món, que és ARA.
M.Àngels Piqué
Alimentació conscient
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada