ALIMENTACIÓ ENERGÈTICA D'HIVERN

 

ALIMENTACIÓ ENERGÈTICA D’HIVERN

Equilibri i benestar


-Dilluns 29 de Novembre-

Opció matí de 11.00 a 13.00h

Opció tarda de 19.00 a 21.00h


El coneixement energètic dels aliments i els efectes que provoquen en el nostre cos, ment i emocions és la clau per trobar l’equilibri i l’harmonia a la nostra vida.

Cada aliment té unes característiques nutritives i també energètiques.

Normalment ens fixem en la qualitat nutritiva dels aliments; proteïnes, vitamines, minerals,..calories...etc. però hi ha una part més sutil que és l’energia. Cada cosa que mengem ens afecta a tots els nivells sense que nosaltres ens n’adonem. El fet de no conèixer i entendre aquesta part energètica fa que cometem molts errors i que notem desequilibris emocionals, falta de concentració, cansament físic i mental, desmotivació i manca d’energia, apetència per determinats aliments i substàncies gens convenients.

El cos sempre busca l’equilibri, intenta compensar de forma automàtica els efectes extrems de molts aliments, a costa d’un desgast important d’energia. Per això ens podem sentir cansats i dèbils. En escoltar les seves demandes i necessitats comprendrem millor quins són els aliments més adequats per nosaltres. I podrem donar-li allò que necessita en cada moment i que ens fa sentir bé.

A la cuina tranformarem els aliments a partir del foc, la sal i el temps i crearem menús adequats a les necessitats de cadascú. L’art de la nutrició es materialitza en crear plats que puguin satisfer tots els nostres sentits i que siguin font de salut i harmonia pel nostre cos, ment i esperit.

Aquest taller consta d’una part teòrica per aprendre a classificar els aliments segons la seva energia i una part pràctica que consisteix en fer menús equilibrats i combinar adequadament colors, textures, nutrients, sabors per tal d’aconseguir sentir-nos satisfets i vitals després de menjar.

HORARI: Dilluns 29 de Novembre

Opció matí de 11.00 a 13.00h

Opció tarda de 19.00 a 21.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: Carmanyoles i algun pot de vidre, llibreta i boli

APORTACIÓ: 25€ (inclou tast per emportar i receptes)

INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com






Comentaris