MENÚS EQUILIBRATS - 26 OCTUBRE

 

MENÚS EQUILIBRATS

L´Estructura d’un plat de tardor


Dimarts 26 d’Octubre

de 19.00 a 21.00h



Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els aliments de temporada, les seves qualitats i les seves virtuts?


A partir de les característiques nutricionals i energètiques dels aliments, quines combinacions podem fer?


Com han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems?


A partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem per aquesta estació de l’any i poder preparar el cos pel fred.


El taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que s´ha explicat abans.



HORARI: Dimarts 26 d’Octubre de 19.00 a 21.00h


PREU: 25€ amb tast inclòs per emportar


QUE CAL PORTAR? Llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre


LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles


INSCRIPCIONS:


M. Angels Piqué

680113026

mariangelspique@gmail.com







Comentaris