MENÚS EQUILIBRATS
L´Estructura d’un plat de tardor
de 19.00 a 21.00h
Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els aliments de temporada, les seves qualitats i les seves virtuts?
A partir de les característiques nutricionals i energètiques dels aliments, quines combinacions podem fer?
Com han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems?
A partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem per aquesta estació de l’any i poder preparar el cos pel fred.
El taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que s´ha explicat abans.
HORARI: Dimarts 26 d’Octubre de 19.00 a 21.00h
PREU: 25€ amb tast inclòs per emportar
QUE CAL PORTAR? Llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
INSCRIPCIONS:
M. Angels Piqué
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada