DOLÇOS DE TARDOR
Dissabte 23 d’Octubre
Aprèn a menjar dolç, no et reprimeixis.
Sabies que el dolç ha de ser el sabor majoritari en un bon menú?
Per què cal potenciar aquest sabor i com?
Saps com endolcir sense crear problemes de salut?
Et permets gaudir amb la tranquil·litat de que t’estàs cuidant?
Poder menjar unes bones postres; sense làctics, sense sucres refinats, sense grasses tòxiques,... és senzillament un plaer i una tranquil·litat. Per què quan arriba el moment del postre sembla que sigui el moment de pecar. Però en realitat les postres que ens ofereix el mercat són bombes per la majoria de persones i no aporten res més que plaer.
Hi ha moltes més opcions de les que et penses i ara és el moment d’experimentar. La tardor ens ofereix aliments dolços per naturalesa, sense afegir ni treure res, i amb ells hi podem jugar a la cuina preparant receptes sorprenents.
Doncs, en aquest taller veureu quantes coses podeu fer ben dolces i gustoses tant per postres com per berenars.
Son receptes ben fàcils i a l’abast de tothom, sense ingredients estranys i amb productes de la terra. Aprendràs també a jugar amb les espècies i la seva màgia.
No et limitis, només obre’t a noves possibilitats. Vine i descobreix molt més.
HORARI: Dissabte 23 d’octubre de 10.00 a 13.00h
APORTACIÓ: 30€ amb tast inclòs per emportar
CAL PORTAR: Llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada