DESCANS DIGESTIU - 7 SETEMBRE

 

DESCANS DIGESTIU

-DIMARTS 7 DE SETEMBRE-

De 19.00 a 21.00h

El dejuni és un dels mètodes més antics de purificació i sanació de l’organisme. Aporta un relax del sistema digestiu. Ajuda a movilitzar les reserves tòxiques que hem acumulat, permet una regeneració i neteja interna de l’organisme. Per això el dejuni té un efecte depuratiu. El cos al veure’s alliberat del procés digestiu disposa d’un aport d’energia extra que pot utilitzar per altres funcions vitals amb més eficiència.

Els programes de dejuni poden ser de moltes maneres, alguns requereixen de seguiment mèdic i altres es poden practicar de forma fàcil i còmoda a casa sempre a partir d’alguns coneixements bàsics.

En aquest cas parlarem del dejuni intermitent. Dels seus beneficis, com funciona i les diferents opcions que tens per practicar-lo.

A mi m’agrada anomenar-ho DESCANS DIGESTIU. És la meva forma particular de portar-ho a la pràctica per tal que sigui coherent amb les pròpies necessitats i el sistema de vida que porto. Penso que és important personalitzar aquest procés per tal de poder-ho adequar al sentir de cadascú. Per això cal entendre com funciona, la finalitat i la intenció amb la que es fa.

Si desitges aprendre com fer-ho, quines pautes seguir, com escoltar el cos i com adequar-ho al teu dia a dia, en aquest taller explicaré tots els beneficis que comporta, com començar i et donaré totes les pautes i eines per què et resulti fàcil i molt pràctic. I no sigui un gran sacrifici.

També hi haurà una part pràctica de receptes



HORARI: Dimarts 7 de setembre

Tarda de 19.00 a 21.00h


PREU: 25€ amb tast inclòs per emportar


LLOC: Folgueroles, C/ Montseny, 3


CAL PORTAR: Paper i boli, carmanyoles i pots de vidre


INSCRIPCIONS:


M.Angels Piqué

mariangelspique@gmail.com

tel. 680113026








Comentaris