CUINA A L’AIRE LLIURE
DIUMENGE 19 DE SETEMBRE
de 10.00 a 13.00h
“Quan ens acostem a la senzillesa, retrobem la nostra essència”
Cuinar en contacte amb la natura, amb l’aire, amb els aliments frescos acabats de collir,... és una festa de llum i color per retornar a l’essència, a allò més simple, a una alimentació senzilla, nutritiva i molt viva que nodreixi el nostre cos i també la nostra ànima. Que aquieti la ment i ens ajudi a sentir-nos millor i amb més coherència.
Aquest taller serà una experiència pels sentits. Serà pràctic però alhora aprofundirem en àmbits més profunds; com ara observar els comportaments addictius amb el menjar, aprendre a connectar amb el que realment necessitem, obrir-nos a ser més autèntics i més honestos amb nosaltres mateixos, descobrir-nos fora del nostre personatge,…
En la part més pràctica us ensenyaré a fer plats de temporada que ajuden a retrobar l’equilibri del nostre organisme. Receptes senzilles però amb una intenció molt concreta que és relaxar el sistema nerviós i reforçar el sistema immunitari. Parlarem també de com retrobar calma en moments d’ansietat, de por i d’incertesa.
Com sempre la meva aportació serà més que un taller de cuina. Hi haurà un compartir en el moment present amb aquelles qüestions que sorgeixin i viurem entre totes una experiència gustativa i harmonitzadora.
Podrem anar tastant tot allò que preparem i el que sobri us ho podreu emportar per què també ho tastin els de casa.
Gràcies per la vostra alegria i entusiasme.
HORARI: Diumenge 19 de setembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 30€ amb tast inclòs.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
mariangelspique@gmail.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada