CUINA A L'AIRE LLIURE - 19 SETEMBRE

 

CUINA A L’AIRE LLIURE


DIUMENGE 19 DE SETEMBRE

de 10.00 a 13.00h

Quan ens acostem a la senzillesa, retrobem la nostra essència”

Cuinar en contacte amb la natura, amb l’aire, amb els aliments frescos acabats de collir,... és una festa de llum i color per retornar a l’essència, a allò més simple, a una alimentació senzilla, nutritiva i molt viva que nodreixi el nostre cos i també la nostra ànima. Que aquieti la ment i ens ajudi a sentir-nos millor i amb més coherència.


Aquest taller serà una experiència pels sentits. Serà pràctic però alhora aprofundirem en àmbits més profunds; com ara observar els comportaments addictius amb el menjar, aprendre a connectar amb el que realment necessitem, obrir-nos a ser més autèntics i més honestos amb nosaltres mateixos, descobrir-nos fora del nostre personatge,…


En la part més pràctica us ensenyaré a fer plats de temporada que ajuden a retrobar l’equilibri del nostre organisme. Receptes senzilles però amb una intenció molt concreta que és relaxar el sistema nerviós i reforçar el sistema immunitari. Parlarem també de com retrobar calma en moments d’ansietat, de por i d’incertesa.


Com sempre la meva aportació serà més que un taller de cuina. Hi haurà un compartir en el moment present amb aquelles qüestions que sorgeixin i viurem entre totes una experiència gustativa i harmonitzadora.


Podrem anar tastant tot allò que preparem i el que sobri us ho podreu emportar per què també ho tastin els de casa.


Gràcies per la vostra alegria i entusiasme.



HORARI: Diumenge 19 de setembre de 10.00 a 13.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

APORTACIÓ: 30€ amb tast inclòs.

INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com




Comentaris