SUCS VERDS, BATUTS I SOPES VIVES
- DIMECRES 7 DE JULIOL -
Opció matí de 11.00 a 13.00h
Opció tarda de 19.00 a 21.00h
Per realitzar una depuració permanent de l’organisme i una nutrició adequada rica en clorofil·la, enzims, vitamines i minerals cal aportar aliments crus a la nostra dieta.
El format sopa viva, batut i suc verd són dues maneres que poden introduir-se fàcilment en el dia a dia. Entre àpats, per esmorzar, per berenar o fins i tot com a substitut d’un àpat.
Aquestes formules tenen un propòsit concret que és menjar més quantitat de verdura, incorporar les algues, fruites, llavors, grasses saludables i alguns superaliments ... tot de fàcil digestió i molt pràctic.
En aquest taller veurem els ingredients imprescindibles per cada recepta, entendrem per què s’hi posen, la qualitat nutricional de cada aliment, com fer combinacions correctes i equilibrades i com trobar gust i plaer en menjar-ho, condimentant adequadament. Farem moltes receptes i les tastarem totes.
Serà una nova experiència nutritiva!
Horari: Dimecres 7 de juliol amb dues opcions al mati o a la tarda.
Opció matí de 11.00 a 13.00h
Opció tarda de 19.00 a 21.00h
Lloc: C/ Montseny, 3 de Folgueroles
Preu: 25€ amb tast inclòs
Cal portar: llibreta i boli.
Inscripcions:
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada