SUCS VERDS, BATUTS I SOPES VIVES


- DIMECRES 7 DE JULIOL -


Opció matí de 11.00 a 13.00h

Opció tarda de 19.00 a 21.00h



Per realitzar una depuració permanent de l’organisme i una nutrició adequada rica en clorofil·la, enzims, vitamines i minerals cal aportar aliments crus a la nostra dieta.


El format sopa viva, batut i suc verd són dues maneres que poden introduir-se fàcilment en el dia a dia. Entre àpats, per esmorzar, per berenar o fins i tot com a substitut d’un àpat.


Aquestes formules tenen un propòsit concret que és menjar més quantitat de verdura, incorporar les algues, fruites, llavors, grasses saludables i alguns superaliments ... tot de fàcil digestió i molt pràctic.


En aquest taller veurem els ingredients imprescindibles per cada recepta, entendrem per què s’hi posen, la qualitat nutricional de cada aliment, com fer combinacions correctes i equilibrades i com trobar gust i plaer en menjar-ho, condimentant adequadament. Farem moltes receptes i les tastarem totes.


Serà una nova experiència nutritiva!


Horari: Dimecres 7 de juliol amb dues opcions al mati o a la tarda.

  • Opció matí de 11.00 a 13.00h

  • Opció tarda de 19.00 a 21.00h

Lloc: C/ Montseny, 3 de Folgueroles


Preu: 25€ amb tast inclòs


Cal portar: llibreta i boli.


Inscripcions:


M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com





Comentaris