TÈCNIQUES DE COCCIÓ DE LES VERDURES

 

LES TÈCNIQUES DE COCCIÓ DE LES VERDURES

Dissabte 22 de Maig

 

Ha arribat la primavera plena de verdures variades però no sempre coneixem com cuinar-les bé per tal de preservar tots els seus nutrients i la seva energía vital.

Si coneixem bé les seves característiques i les tècniques de cocció més adequades a cada verdura i a cada moment les aprofitarem millor totes les seves virtuts.

La part del plat més important en aquesta estació i que més ens ajudarà a preservar la salut són les verdures. Per tant val la pena aprofitar totes les seves propietats i els seus beneficis.

Si no t’agrada gaire la verdura potser és per què no saps com cuinar-la. Si et costa trobar varietat en aquest taller veuràs com fer-ho per aportar alegría i sabor als teus plats.

Cada verdura té la seva técnica més apropiada i en la que pot aportar-nos més, també com treure més profit de totes les parts de les verdures com a estalvi de recursos.

Si vols incorporar més verdura a la teva dieta i desitges gaudir-ne plenamente en aquest taller t’ensenyaré a cuinar de nou, amb una altra intenció i amb més creativitat.

 

HORARI: Dissabte 22 de maig de 10.00 a 13.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: Llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre

APORTACIÓ: 30€ amb tast inclòs.

INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com

 

 


 

Comentaris