LES TÈCNIQUES DE
COCCIÓ DE LES VERDURES
Dissabte 22 de
Maig
Ha arribat la primavera plena de verdures variades però
no sempre coneixem com cuinar-les bé per tal de preservar tots els seus
nutrients i la seva energía vital.
Si coneixem bé les seves característiques i les tècniques
de cocció més adequades a cada verdura i a cada moment les aprofitarem millor
totes les seves virtuts.
La part del plat més important en aquesta estació i que
més ens ajudarà a preservar la salut són les verdures. Per tant val la pena
aprofitar totes les seves propietats i els seus beneficis.
Si no t’agrada gaire la verdura potser és per què no saps
com cuinar-la. Si et costa trobar varietat en aquest taller veuràs com fer-ho
per aportar alegría i sabor als teus plats.
Cada verdura té la seva técnica més apropiada i en la que
pot aportar-nos més, també com treure més profit de totes les parts de les
verdures com a estalvi de recursos.
Si vols incorporar més verdura a la teva dieta i desitges
gaudir-ne plenamente en aquest taller t’ensenyaré a cuinar de nou, amb una
altra intenció i amb més creativitat.
HORARI: Dissabte 22 de maig de
10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de
Folgueroles
CAL PORTAR: Llibreta i boli,
carmanyoles i pots de vidre
APORTACIÓ: 30€ amb tast inclòs.
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada