LES ALGUES - 4 MAIG

 

RECEPTES AMB ALGUES

-DIMARTS 4 DE MAIG-

de 19.00 a 21.00h

 

El Món de les algues és força desconegut. Però en el moment actual és important incorporar-les en la nostra dieta, ja que en general és molt pobre en minerals. Hi ha moltes varietats i tipus i cada una d’elles amb característiques i propietats diferents.

 Son les verdures del mar i per tant contenen tots els nutrients i minerals que hi ha en un medi tant ric i complert que ha donat vida al nostre planeta.

L’abundància en minerals de les algues, alcalinitzen la sang i reforcen el sistema immunitari. També ajuden a disoldre les grasses i els dipòsits de mucositat en l’organisme.

En aquest taller coneixeràs quins tipus d’algues són les més utilitzades a la cuina, les seves propietats i com cuinar-les o incorporar-les als plats més tradicionals.

Descobreix aquests aliments-medicina que t’aportaran vitalitat i energía.

 

HORARI: Dimarts 4 de maig de 19.00 a 21.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: 4 carmanyoles, llibreta i boli, 3 pots de vidre petits.

PREU: 23€ amb tast inclòs per emportar.

INSCRIPCIONS:

 

M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel.680113026

 


 

Comentaris