RECEPTES AMB
ALGUES
-DIMARTS 4 DE
MAIG-
de 19.00 a 21.00h
El Món de les
algues és força desconegut. Però en el moment actual és important incorporar-les
en la nostra dieta, ja que en general és molt pobre en minerals. Hi ha moltes
varietats i tipus i cada una d’elles amb característiques i propietats
diferents.
Son les verdures del mar i per tant contenen
tots els nutrients i minerals que hi ha en un medi tant ric i complert que ha
donat vida al nostre planeta.
L’abundància en
minerals de les algues, alcalinitzen la sang i reforcen el sistema immunitari.
També ajuden a disoldre les grasses i els dipòsits de mucositat en l’organisme.
En aquest taller
coneixeràs quins tipus d’algues són les més utilitzades a la cuina, les seves
propietats i com cuinar-les o incorporar-les als plats més tradicionals.
Descobreix
aquests aliments-medicina que t’aportaran vitalitat i energía.
HORARI: Dimarts 4 de maig de 19.00 a 21.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: 4 carmanyoles, llibreta i boli, 3 pots de
vidre petits.
PREU: 23€ amb tast inclòs per emportar.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada