DEPURACIÓ DE PRIMAVERA
-Dissabte 8 de Maig-
de 10.00 a 13.00h
Quan la primavera comença a treure el cap és el moment ideal per
fer neteja del nostre organisme, sobretot si s’han consumit productes d’origen
animal, sucres i grasses saturades.
En el nostre cos es va acumulant tòxics diversos al llarg de la
vida i és convenient depurar de tant en tant. Aquesta toxicitat de vegades es
fa visible en forma de greix corporal o ens dóna simptomatologia, però de
vegades no en som conscients i també n’hi ha, d’aquí la importància de fer
aquestes depuracions regulars.
No fa falta que sigui de manera contundent si no es creu oportú.
Es pot fer de forma suau i durant més temps, amb diferents sistemes dels quals
en parlarem, en qualsevol cas l’alimentació hi juga un paper principal.
Hi ha aliments, que per les seves característiques hi juguen un
paper estrella alhora de depurar. S’han de conèixer, aprendre a preparar, saber
quan menjar-los i com.
Aquest taller constarà d’una part teòrica on parlarem de quins són
els principals causants de toxicitat, com evitar-los i com començar a fer
aquesta depuració. Les pautes i eines per fer-ho. I diferents consells
pràctics. I una part de pràctica a la cuina on prepararem receptes
específicament destinades a aquesta finalitat.
HORARI: Dissabte 8 de Maig de
10.00 a 13.00h
PREU: 30 € amb tast inclòs per
emportar
LLOC: Folgueroles, C/ Montseny, 3
CAL PORTAR: Paper i boli,
carmanyoles i pots de vidre
INSCRIPCIONS:
tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada