DEPURACIÓ DE PRIMAVERA

 

DEPURACIÓ DE PRIMAVERA

 

-Dissabte 8 de Maig-

de 10.00 a 13.00h

Quan la primavera comença a treure el cap és el moment ideal per fer neteja del nostre organisme, sobretot si s’han consumit productes d’origen animal, sucres i grasses saturades.

En el nostre cos es va acumulant tòxics diversos al llarg de la vida i és convenient depurar de tant en tant. Aquesta toxicitat de vegades es fa visible en forma de greix corporal o ens dóna simptomatologia, però de vegades no en som conscients i també n’hi ha, d’aquí la importància de fer aquestes depuracions regulars.

No fa falta que sigui de manera contundent si no es creu oportú. Es pot fer de forma suau i durant més temps, amb diferents sistemes dels quals en parlarem, en qualsevol cas l’alimentació hi juga un paper principal.

Hi ha aliments, que per les seves característiques hi juguen un paper estrella alhora de depurar. S’han de conèixer, aprendre a preparar, saber quan menjar-los i com.

Aquest taller constarà d’una part teòrica on parlarem de quins són els principals causants de toxicitat, com evitar-los i com començar a fer aquesta depuració. Les pautes i eines per fer-ho. I diferents consells pràctics. I una part de pràctica a la cuina on prepararem receptes específicament destinades a aquesta finalitat.

HORARI: Dissabte 8 de Maig de 10.00 a 13.00h

PREU: 30 € amb tast inclòs per emportar

LLOC: Folgueroles, C/ Montseny, 3

CAL PORTAR: Paper i boli, carmanyoles i pots de vidre

INSCRIPCIONS:

 

M.Angels Piqué

mariangelspique@gmail.com

tel. 680113026

lamagiadelacuina.blogspot.com

 


Comentaris