ALIMENTACIÓ ANTIINFLAMATÒRIA - 29 ABRIL

 

ALIMENTACIÓ ANTIINFLAMATÒRIA


-Dijous 29 d’Abril-

Opció matí de 11.00 a 13.00h

Opció tarda de 19.00 a 21.00h


La majoria de problemes de salut actuals; malalties cròniques, autoimmunes, alergies, artritis, problemes intestinals, de pell,...i moltes més, tenen una característica en comú i és la inflamació crònica i l’acidificació del medi intern.


En aquest cas l’alimentació jugarà un paper molt important alhora de recuperar la salut, ja que hi ha aliments que afavoreixen la inflamació (grasses de mala qualitat refinades i trans, aliments amb gluten, farines refinades, sucre, additius, processats,..) i altres amb propietats terapèutiques que redueixen la inflamació ( olis i grasses de qualitat, rics en omega-3, fruites i verdures fresques, espècies, aliments prebiotics i probiotics, proteïnes de qualitat,...)


La terra ens ofereix de forma natural aliments amb aquestes propietats antiinflamatòries, amb unes qualitats nutritives excepcionals que ben cuinats, ben combinats i amb les dosis adequades ens alleugeriran de totes aquestes dolències. Parlarem doncs, de quins aliments triar i quins cal evitar i com porta-ho a la pràctica de manera fàcil en el nostre dia a dia.


En aquest taller cuinarem amb tots aquests ingredients creant receptes gustoses i nutritives que ens alegraran la vista i aportaran tot el que el nostre organisme necessita.


Descobrirem que podem cuidar-nos sense renunciar al plaer.


HORARI: Dijous 29 d’Abril.

Opció matí de 11.00 a 13.00h o opció de tarda de 19.00 a 21.00h.


LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles


CAL PORTAR: Carmanyoles i algun pot de vidre, llibreta i boli


APORTACIÓ: 23€ amb tast inclòs.


INSCRIPCIONS: (recordeu que les places són limitades)


M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com



Comentaris