SALSES I CONDIMENTS - 23 MARÇ

 

SALSES I CONDIMENTS

EL COMPLEMENT IMPRESCINDIBLE PER UNA ALIMENTACIÓ VEGETARIANA


- DIMARTS 23 DE MARÇ -

Opció matí de 11.00 a 13.00h

Opció tarda de 19.00 a 21.00h



Quan es segueix una alimentació vegana o vegetariana cal tenir en compte alguns nutrients essencials per no patir desequilibris alimentaris o deficiències.

La clau està en saber complementar i condimentar bé els aliments bàsics. Com jugar amb ingredients imprescindibles per donar sabor i alhora enriquir els plats.


Després de molts anys cuinant sense ingredients d’origen animal he trobat la manera d’incloure certs nutrients imprescindibles i essencials en l’alimentació vegetariana.


Una salsa pot ser quelcom pot sa i fins i tot nociu depenent dels ingredients additius i condiments que porti o es pot convertir en un superaliments i un complement alimentari que fomenti la salut i el benestar i alhora que aporti un gust especial a un plat senzill.


Les salses ben trobades aporten color, textura i suavitat al menú. Son la gràcia del plats i faciliten que molts aliments insípids tinguin cabuda en els àpats quotidians. Es poden fer d’ingredients molt variats, jugant amb combinacions inesperades i amb aliments simples i poc utilitzats.


Un món per descobrir! son l’alegria del plat!


HORARI: Dimarts 23 de març

opció matí de 11.00 a 13.00h o tarda de 19.00 a 21.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

PREU: 23€ amb tast inclòs per emportar

CAL PORTAR: llibreta i boli, 8 pots petits de vidre.

INSCRIPCIONS:



M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel.680113026







Comentaris