RECEPTES NUTRITIVES
amb PASTA
-DIJOUS 8 D’ABRIL-
Opció matí de 11.00 a 13.00h
Opció
tarda de 19.00 a 21.00h
Una alimentació saludable ha de ser molt variada i ha d’aportar-nos
molt plaer alhora de menjar, no está renyida amb els plats clàssics que agraden
a petits i a grans. Per això és important anar reconvertint plats tradicionals
de pasta que moltes vegades són pobres nutritivament i que acaben sent avorrits
en altres versions millorades, innovadores i amb ingredients que aporten un
plus d’energia i vitalitat.
Cuinarem diferents versions de pasta amb salses i acompanyaments
molt interessants. Combinacions amb verdures que els convertirán en plats únics
complerts.
La intenció és poder transformar l’alimentació industrial
en natural, substituir grasses poc saludables que son la base de moltes salses
comercials per altres salses casolanes de qualitat, també la carn i el formatge
per ingredients vegetals.
Et resultarà fácil preparar un plat de pasta complert i únic per a tota la familia,
també t’ensenyaré com conservar les salses i els condiments per tenir-ho sempre
a ma.
Vine i re-descobreix la cuina natural!
HORARI: Dijous 8 d’abril
Opció matí de 11.00 a
13.00 o Opció tarda de 19.00 a 21.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
PREU: 23€ amb tast inclòs per emportar
INSCRIPCIONS:
M. Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada