CUINA CRUA
-DISSABTE 10 D’ABRIL-
de 10.00 a
13.00h
Anar incorporant mica en mica més aliments crus a la teva
dieta et transforma per dins i per fora. Les verdures crues mantenen intactes tots
els seus nutrients, són aliments vius que ens aporten aquella energía vital que
ens fa vibrar d’una altra manera. Et fa sentir més lleugera, més sana, més
optimista i amb més energía. Alhora que ajuda
fer una depuració de l’organisme.
Aprofitant que es va acostant el bon temps, més hores de
llum i més abundancia de verdures i fruites, podem reconvertir la nostra alimentación
on es prioritza la qualitat i la vitalitat davant la quantitat.
Dins una cuina crudivegana tenim moltes opcions i moltes
versions que podrem adaptar als nostres gustos i a la nostra capacitat
digestiva. Per això en aquest taller mostraré una serie de receptes novedoses i
senzilles per què sigui fácil augmentar el cru en els menús diaris.
Si el temps ho permet farem el taller de cuina a l’exterior
entre l’hort i el jardí, en plena natura.
Vine a gaudir de la primavera!
HORARI:
Dissabte 10 d’Abril
de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR:
Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
PREU:
30€ amb tast inclòs per emportar
INSCRIPCIONS:
M. Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada