CUINA CRUA - 10 d'Abril

 

CUINA CRUA

-DISSABTE 10 D’ABRIL-

de 10.00 a 13.00h

 

Anar incorporant mica en mica més aliments crus a la teva dieta et transforma per dins i per fora. Les verdures crues mantenen intactes tots els seus nutrients, són aliments vius que ens aporten aquella energía vital que ens fa vibrar d’una altra manera. Et fa sentir més lleugera, més sana, més optimista i amb més energía. Alhora que ajuda  fer una depuració de l’organisme.

Aprofitant que es va acostant el bon temps, més hores de llum i més abundancia de verdures i fruites, podem reconvertir la nostra alimentación on es prioritza la qualitat i la vitalitat davant la quantitat.

Dins una cuina crudivegana tenim moltes opcions i moltes versions que podrem adaptar als nostres gustos i a la nostra capacitat digestiva. Per això en aquest taller mostraré una serie de receptes novedoses i senzilles per què sigui fácil augmentar el cru en els menús diaris.

Si el temps ho permet farem el taller de cuina a l’exterior entre l’hort i el jardí, en plena natura.

Vine a gaudir de la primavera!

 

HORARI: Dissabte 10 d’Abril

de 10.00 a 13.00h

 

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

 

CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.

 

PREU: 30€ amb tast inclòs per emportar

 

 

INSCRIPCIONS:

M. Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel. 680113026






 

 


Comentaris