COM ALCALINITZAR LA DIETA
-Dissabte 20 de Març-
de 10.00 a 13.00h
Un dels temes principals a
tenir en compte per poder seguir una alimentació saludable és l’equilibri
àcid/alcalí de la nostra dieta.
Per gaudir de bona salut a
nivell general cal observar la qualitat de la sang. Aquesta és la que determina
el bon funcionament de les cèl·lules , dels teixits i dels òrgans. Està
directament relacionada amb el sistema immunitari i amb la qualitat de la flora
intestinal. Per tant és fonamental cuidar els aliments que ingerim tant sigui
en quantitat com en qualitat.
En aquest taller
s’explicaran les bases d’una dieta alcalina, viva i energètica. Com dur-la a
terme, com organitzar-se, com combinar els aliments.
Et donaré les pautes i les
eines per què puguis reconvertir la teva forma de menjar en una dieta més
alcalina per poder oferir al nostre cos uns bons fonaments per mantenir la
salut i la vitalitat de forma permanent.
Farem un part de teoria i
després posarem a la pràctica els coneixements assolits.
“Amb petits canvis, els
beneficis poden ser grans. No és difícil, és saber-ho”
HORARI: Dissabte 20 març de 10.00 a 13.00
LLOC: Carrer Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)
CAL PORTAR: llibreta i boli, pots de vidre i carmanyoles
PREU: 30€ amb dinar inclòs (per emportar a casa)
INSCRIPCIONS: Places limitades
M.ÀNGELS PIQUÉ
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada