COM ALCALINITZAR LA DIETA - 20 MARÇ

 

COM ALCALINITZAR LA DIETA 

-Dissabte 20 de Març-

de 10.00 a 13.00h

 TALLER TEÒRIC I PRÀCTIC

Un dels temes principals a tenir en compte per poder seguir una alimentació saludable és l’equilibri àcid/alcalí de la nostra dieta.

 

Per gaudir de bona salut a nivell general cal observar la qualitat de la sang. Aquesta és la que determina el bon funcionament de les cèl·lules , dels teixits i dels òrgans. Està directament relacionada amb el sistema immunitari i amb la qualitat de la flora intestinal. Per tant és fonamental cuidar els aliments que ingerim tant sigui en quantitat com en qualitat.

 

En aquest taller s’explicaran les bases d’una dieta alcalina, viva i energètica. Com dur-la a terme, com organitzar-se, com combinar els aliments.

 

Et donaré les pautes i les eines per què puguis reconvertir la teva forma de menjar en una dieta més alcalina per poder oferir al nostre cos uns bons fonaments per mantenir la salut i la vitalitat de forma permanent.

 

Farem un part de teoria i després posarem a la pràctica els coneixements assolits.

 

Amb petits canvis, els beneficis poden ser grans. No és difícil, és saber-ho”

 

 

HORARI: Dissabte 20 març de 10.00 a 13.00

 

LLOC: Carrer Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)

 

CAL PORTAR: llibreta i boli, pots de vidre i carmanyoles

 

PREU: 30€ amb dinar inclòs (per emportar a casa)

 

INSCRIPCIONS: Places limitades

 

M.ÀNGELS PIQUÉ

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com

lamagiadelacuina.blogspot.com

 






 

Comentaris