MILLORA LES TEVES DIGESTIONS
-DIMECRES 10 FEBRER-
Taller de cuina teòric i pràctic
ü Opció matí de 11.00 a
13.00h
ü Opció tarda de 19.00 a
21.00h
El bon funcionament del sistema digestiu té molt a veure amb l’alimentació que
seguim, está directament relacionat amb la qualitat dels aliments, amb si hi ha
alguna intolerancia, amb la falta d’energia o foc digestiu, amb l’estat de la
microbiota intestinal, amb si hi ha bones combinacions o no en el plat, en que
l’alimentació sigui prou equilibrada i amb respectar els periodes de descans
digestiu.
D’entrada caldria ser molt curós amb què mengem, com mengem i quan mengem.
Per això aquest és un taller on explicaré quins canvis pots aplicar a la teva vida
i a la teva forma de menjar per millorar el funcionamet de les teves digestions,
sentir confort digestiu i tenir més energía.
Altres factors que poden afectar de vegades venen donats per l’estil de
vida, o sigui si vivim en una situació d’estrés constant, si ens autoexigim massa,
si vivim sota pressió o amb tensió constant, si hi ha conflictes o problemas que
no saben com resoldre, com estem a nivell emocional, si hi ha ansietat o si no ens
sentim prou satisfets amb la nostra vida.
També parlarem de tot això que no té res a veure amb l’alimentació però que
ens condiciona a tornar-nos addictes a certs aliments o a menjar en excés.
Donaré algunes pautes que us prodran ajudar sentirvos millor per poder seguir l’alimentació
que el vostre cos necesita.
Com que el grup será molt reduit permetrà treballar de forma personalitzada
cada cas.
També us ensenyaré a preparar un menú equilibrat, nutritiu i fácil de
digerir.
Si necesites fer algun canvi per sentir-te millor, aquest és un taller per
començar a treballar.
HORARI: Dimecres 10 de febrer.
Opció matí de
11.00 a 13.00h o opció de
tarda de 19.00 a 21.00h.
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Carmanyoles i algun pot de vidre, llibreta i boli
APORTACIÓ: 23€ amb tast inclòs.
INSCRIPCIONS: (recordeu que les places són limitades)
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada