FONS DE NEVERA SETMANAL - Dissabte 20 Febrer

 

FONS DE NEVERA SETMANAL


-Dissabte 20 de Febrer-


de 10.00 a 13.00hQuan es vol seguir una alimentació viva i saludable no és tant senzill trobar temps per cuinar cada dia. Llavors és fàcil recórrer a productes preparats, precuinats, envasats i poc saludables. Que a la llarga creen problemes de salut, males digestions i baixa energia.


Per tal de poder concebre la jornada laboral amb una alimentació energètica i saludable cal organització i planificació. Cal saber com i quan de temps conservar aliments semi preparats. Què comprar i com crear un fons de nevera que ajudi a que fer el dinar o el sopar sigui un plis!! Amb bons aliments i amb varietat de nutrients.


En aquest taller podràs aprendre a organitzar el menú setmanal per 5 dies; fàcil, variat i gustós. També com conservar aliments, que mantinguin l’energia i la qualitat. Com tenir condiments i acompanyaments que proporcionaran sabor i originalitat al plat. Com fer de les verdures la nostra base sense invertir molt temps en tallar i cuinar.


El món actual ens força a una adaptació constant i a buscar eines per aunar la saviesa ancestral, una alimentació pura i energètica, la senzillesa i la falta de temps. I a no haver de recórrer a una industria alimentària que sempre està a punt d’oferir solucions, a qualsevol preu. I el preu és la nostra salut i la del planeta.


Descobreix com dur una alimentació saludable de forma pràctica per tota la setmana.


HORARI: dissabte 20 de febrer de 10.00 a 13.00h

LLOC: Al C/Montseny,3 de Folgueroles

APORTACIÓ: 30€ amb tast inclòs

CAL PORTAR: llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.

INSCRIPCIONS:


M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com
Comentaris