CUINA ENERGÈTICA
-Dissabte 13 Febrer-
de 10.00 a 13.00h
L’alimentació energética
consisteix en comprendre que els aliments a part de nutrients també ens aporten
energía i que això dependrà molt de la seva qualitat, de les seves
característiques energètiques, de com han estat cultivats o processats, de com
es cuinen, de les combinacions, etc…
No només mengem
per omplir la panxa i satisfer necesitats bàsiques del nostre cos físic. El que
mengem influeix directament en com ens sentim a nivel emocional i en el nostre nivell
d’energia disponible durant el dia.
Per tant en
aquest taller treballarem sobretot les característiques energètiques dels
aliments, com saber triar el que mengem, que sigui adequat a les nostres necessitats
personals, a la nostra forma de viure i a la nostra situació familiar, a observar
les estación i el que és més coherent consumir en cada moment. Per tal que ens
ajudi a tenir més energía i a sentir-nos millor
Aprendrem també a
fer menús equilibrats per que sumin i no que restin energía, adequats a cada
persona i moment. També que poguem organizar bé els àpats familiars per què
tothom mengi el que li correspòn a la seva edat i circumstàncies.
Aquest és un
taller prou complert com per poder començar a entendre que el poder de
transformar la teva vida está a les teves mans, de forma práctica i que és més fácil
del que sembla integrar aquests canvis en el teu dia a dia.
Si vols tenir una
visió més amplia de l’alimentació com a font de benestar, salut i equilibri
emocional vine a viure aquesta experiencia.
HORARI: Dissabte 13 de Febrer de 10.00 a 13.00h.
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Carmanyoles i algun pot de vidre, llibreta i boli
APORTACIÓ: 30€ (inclou tast per emportar, apunts i receptes)
INSCRIPCIONS: (recordeu que les places són limitades)
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada