ALIMENTACIÓ PER REDUIR L'ANSIETAT - Dimarts 2 de març

 

ALIMENTACIÓ PER REDUIR L’ANSIETAT

“Taller pel benestar emocional”

DIMARTS 2 DE MARÇ

 Opció matí: de 11.00 a 13.00h

  Opció tarda: de 19.00 a 21.00h

 

L’ansietat es pot treballar des de molts aspectes i moltes visions. És un dels problemes més comuns en el món actual i que afecten a més persones, moltes vegades s’ha d’acabar amb medicació degut a que pot portar a crisis molt intenses i difícils de controlar.

Estem vivint moments de gran tensió, de molta incertesa i això afavoreix aquests tipus de desequilibris emocionals.

No és tant fácil trobar una solució de forma ràpida i senzilla, ja que per esbrinar la causa profunda del problema. Requereix d’una disposició i un treball personal intens. Però hi ha moltes eines i tècniques naturals que poden ajudar a restablir l’equilibri emocional i l’harmonia de l’organisme. Els medicaments només palien la simptomatologia però no van a l’arrel del problema per trobar una solució real.

L’Alimentació és una eina de base molt potent que ajuda a equilibrar l’organisme a regular les seves funcions i procesos hormonals i bioquímics provocant la secresió de substàncies naturals que redueixen l’ansietat.

Alguns aliments tenen característiques especifiques com a reguladors i estabilitzadors del sistema nerviós i endocrí.

Si t’interessa aprendre com, des de casa i amb les eines i coneixements adequats pots alleugerir el malestar i retrobar la salut física i emocional. En aquest taller explicaré algunes coses important que cal saber sobre aquest tema i practicarem amb receptes senzilles que serán el primer pas per prendre el timó de la teva vida.

HORARI:  Dimarts 2 de març

Opció matí de 11.00 a 13.00h o tarda de 19.00 a 21.00h

 

APORTACIÓ: 23€ amb tast inclòs per emportar

 

LLOC: C/ Montseny, 3 Folgueroles

 

CAL PORTAR: Llibreta i boli, 4 carmanyoles i 2 pots de vidre.

 

INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

tel. 680113026

 

 




Comentaris