PLATS FESTIUS SALUDABLES - Dissabte 19 de Desembre

 

PLATS FESTIUS SALUDABLES

Dissabte 19 de Desembre

de 10.00 a 13.00h

 Taller pràctic de cuina


S’acosten les festes i venen els grans àpats i les celebracions. Això és molt bonic, el menjar uneix, però el nostre organisme no està tant content. Digestions difícils, excés de menjar, excés d’alcohol, aliments amb moltes grasses, sucres i proteïna. Poca verdura i poca fruita.

 

Es pot trobar la manera d’alleugerir aquesta càrrega, preparant plats amb molts vegetals. Menús ben combinats, lleugers i de fàcil digestió.

 

Alhora sembla que s’hagi de tirar la casa per la finestra i fer despeses extraordinàries, comprant ingredients cars, fora de temporada i poc sostenibles.

 

Podem també aportar una mica més de coherència per nosaltres i pel planeta utilitzant els nostres aliments de tota la vida, de proximitat, de temporada. I jugar amb ells per tal de preparar àpats divertits, originals i de bon gust. Que sorprendran i ens faran sentir millor.

 

En aquest taller prepararem uns plats especials per les festes amb molta imaginació lluirem colors i textures al plat amb una base molt saludable i amb un cost molt reduït.

 

El món vegetal té moltes possibilitats, vine a descobrir-les!

 

HORARI: Dissabte 19 de Desembre de 10.00 a 13.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

APORTACIÓ: 27€ amb tast inclòs.

CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 5 carmanyoles petites i 4 pots de vidre petits.

INSCRIPCIONS:

 

M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel. 680113026 


Comentaris