PLATS FESTIUS SALUDABLES
Dissabte 19 de Desembre
de 10.00 a 13.00h
S’acosten les festes i venen els grans àpats i
les celebracions. Això és molt bonic, el menjar uneix, però el nostre organisme
no està tant content. Digestions difícils, excés de menjar, excés d’alcohol,
aliments amb moltes grasses, sucres i proteïna. Poca verdura i poca fruita.
Es pot trobar la manera d’alleugerir aquesta
càrrega, preparant plats amb molts vegetals. Menús ben combinats, lleugers i de
fàcil digestió.
Alhora sembla que s’hagi de tirar la casa per
la finestra i fer despeses extraordinàries, comprant ingredients cars, fora de
temporada i poc sostenibles.
Podem també aportar una mica més de coherència
per nosaltres i pel planeta utilitzant els nostres aliments de tota la vida, de
proximitat, de temporada. I jugar amb ells per tal de preparar àpats divertits,
originals i de bon gust. Que sorprendran i ens faran sentir millor.
En aquest taller prepararem uns plats
especials per les festes amb molta imaginació lluirem colors i textures al plat
amb una base molt saludable i amb un cost molt reduït.
El món vegetal té moltes possibilitats, vine a
descobrir-les!
HORARI:
Dissabte 19 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ:
27€ amb tast inclòs.
CAL PORTAR: Davantal,
llibreta i boli, 5 carmanyoles petites i 4 pots de vidre petits.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada