GANA EMOCIONAL - Curs terapèutic

 

GANA EMOCIONAL


-CURS TEÒRIC I PRÀCTIC-

Dijous 3, 10 i 17 de desembre

de 19.00 a 21.00h



Partirem de la base que l’alimentació i les emocions estan directament relacionades. Som éssers sensibles i emocionals. Tenim un cos emocional que no sabem satisfer. El cos emocional vibra a una freqüència molt diferent que el físic. I moltes vegades no mengem per gana sinó que fem servir els aliments com a tapadora o auto sabotatge momentani, per no sentir dolor i no acceptar la nostra realitat.

Quan ens sentim malament (cansats, ansiosos, malhumorats, desanimats, enfadats,...) el més fàcil i a ma que tenim és obrir la nevera i menjar. Per tant entrem en un bucle difícil de solucionar si no tenim eines i comprensió del que està passant i per què.

Si tens aquest problema i vols posar-hi fil a l’agulla en aquest curs tens la oportunitat de començar a caminar tant per trobar eines per solucionar els temes emocionals i no maltractar tant el teu cos amb aliments que no necessita com també per prevenir a través de seguir unes pautes alimentaries concretes aquests alts i baixos emocionals que et desequilibren. Aquest és un curs amb una part de teoria i després pràctica a la cuina per aprendre a fer plats equilibradors i conèixer bé els aliments.

TEMARI:

1.      Necessitats del cos emocional. Les causes de la gana emocional

2.      Equilibri nutricional i energètic per sentir-nos satisfets.

3.      Hàbits saludables. Eines i recursos per a moments de crisi.

 

HORARI: Els dijous de 19.00 a 21.00h (dia 3, 10 i 17 de desembre) de 19.00 a 21.00h

 

PREU: 60€ amb tast inclòs per emportar

 

QUE CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre

 

LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles

 

M. Angels Piqué

680113026

mariangelspique@gmail.com

 


Comentaris