CURS
DE MENÚS EQUILIBRATS
-Dimecres
2, 9 i 16 de desembre-
de
19.00 a 21.00h
Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat?
Coneixem bé els aliments i la seva qualitat? Sabem convertir aliments bàsics en
plats excepcionals?
A partir de les característiques nutricionals
i energètiques dels aliments, cal saber quines combinacions podem fer per què resultin
digestibles i aportin els nutrients necessaris.
Com han de ser els àpats principals, per tal
de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems poc
saludables?
A partir de tots aquests coneixements serà més
fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem en cada moment.
Ara tens la oportunitat d’aprendre a combinar correctament
els aliments, de fer àpats nutritius i alhora adequats per tota la família. T’ensenyaré
de forma senzilla a planificar i organitzar-te per què et resulti pràctic i
senzill.
El taller consisteix en una part de teoria i
una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió
del que s´ha explicat abans.
TEMARI:
1.
Equilibri
nutricional. Els nutrients i les seves funcions en
el cos. Fonts de proteïna, carbohidrats i verdures. Els condiments
2.
Equilibri
energètic. Fonts principals d’energia.
Conseqüències
dels desequilibris
3.
Confecció de
menús equilibrats senzills per cada dia
HORARI:
Els dimecres de 19.00 a 21.00h (dia 2, 9 i 16 de desembre) de 19.00 a 21.00h
PREU:
60€ amb tast inclòs per emportar
QUE CAL PORTAR:
Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre
LLOC:
Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
M. Angels Piqué
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada