CURS DE MENÚS EQUILIBRATS - dimecres 2,9 i 16 de desembre de 19.00 a 21.00h

 

CURS DE MENÚS EQUILIBRATS


-Dimecres 2, 9 i 16 de desembre-


de 19.00 a 21.00h


 

Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els aliments i la seva qualitat? Sabem convertir aliments bàsics en plats excepcionals?

 

A partir de les característiques nutricionals i energètiques dels aliments, cal saber quines combinacions podem fer per què resultin digestibles i aportin els nutrients necessaris.

Com han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems poc saludables?

 

A partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem en cada moment.

 

Ara tens la oportunitat d’aprendre a combinar correctament els aliments, de fer àpats nutritius i alhora adequats per tota la família. T’ensenyaré de forma senzilla a planificar i organitzar-te per què et resulti pràctic i senzill.

 

El taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que s´ha explicat abans.

 

TEMARI:

 

1.      Equilibri nutricional. Els nutrients i les seves funcions en el cos. Fonts de proteïna, carbohidrats i verdures. Els condiments

2.      Equilibri energètic. Fonts principals d’energia.

Conseqüències dels desequilibris

3.      Confecció de menús equilibrats senzills per cada dia

 

HORARI: Els dimecres de 19.00 a 21.00h (dia 2, 9 i 16 de desembre) de 19.00 a 21.00h

 

PREU: 60€ amb tast inclòs per emportar

 

QUE CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre

 

LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles

 

M. Angels Piqué

680113026

mariangelspique@gmail.com

 

 








Comentaris