ESMORZARS ENERGÈTICS - Dissabte 3 octubre

 

ESMORZARS ENERGÈTICS


Dissabte 3 d’octubre



Durant aquests mesos de transició on el cos es va adaptant a poc a poc al fred necessitem acompanyar-lo per poder mantenir l’energia i l’equilibri en tot el nostre organisme.

Per això és important començar el dia amb aliments nutritius, de fàcil digestió, adequats a cada estació de l’any que ens proporcionin energia suficient per tot el dia.

T’ensenyaré els principis bàsics de la cuina energètica per que entenguis com pots combinar i adequar el teu esmorzar a les necessitats del teu organisme. Descobriràs com et pots ajudar de l’alimentació per sentir-te bé.

El que mengem per esmorzar és quelcom molt personal, ja que dependrà molt de la pròpia constitució, de la feina que fem, del que vam menjar per sopar,....per això adequarem les necessitats de cadascú al que necessites en aquell moment.

T’ofereixo un taller per poder descobrir noves possibilitats per a tota la família, noves receptes, nous ingredients, nous gustos, noves textures,....tot allò que proporcionarà plaer i gust per engegar el dia.

Seran receptes fàcils de preparar, que es podran fer amb antelació i que ajudaran a organitzar-te millor en el teu dia a dia.

Vine a descobrir que et pots regalar cada dia per millorar la teva salut i la de la teva família. No caiguis en temptacions poc sanes. El teu cos t’ho agrairà.



HORARI: Dissabte 3 d’octubre de 10.00 a 13.00h

PREU: 25€ amb tast inclòs

CAL PORTAR: Llibreta i boli i si voleu una carmanyola. forquilla i cullera.

INSCRIPCIONS: Fins el dia 1 d’octubre


M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel. 680113026









Comentaris