CURS DE NUTRICIÓ ESSENCIAL

 

CURS DE NUTRICIÓ ESSENCIAL


CURS TEÒRIC I PRÀCTIC

Cada dijous de 19.00 a 21.00h

5 setmanes(1, 8, 15, 22, 29 d’octubre)


Som més que un cos físic”

Es essencial cuidar el nostre cos físic per mantenir una bona salut i un bon estat emocional.

L’alimentació és el pilar fonamental per començar, però també hi ha altres aspectes que no veiem i que ens cal tenir en compte alhora de mantenir l’harmonia i l’equilibri a la nostra vida.

Nosaltres veiem el cos físic, sentim l’emocional i les seves conseqüències i tenim una part que ho controla tot que és la nostra ment. Però hi ha una part amb la que hem perdut la que és la nostra essència pura, la que ho guia tot i la que ens permet fluir i viure cada dia.

Per sentir-nos plens, sans i en pau necessitem integrar, conèixer i aprendre a treballar amb totes aquestes parts. Incloure tots els cossos en el benestar diari.

Per això aquest curs pretén ser un pas més a l’alimentació. La intenció és aprendre a cuinar i alimentar-nos de forma senzilla i coherent amb la nostra personalitat i amb el nostre cos, però alhora treballar tots els aspectes que ens influeixen en el que triem per menjar, aprendre sobre tot allò que ens ajudarà a estar millor a sentir-nos més tranquils, a estar en equilibri i a gaudir d’una vida plena.

Si tens ganes d’aprofundir més en tu, si desitges una vida més conscient i més plena. Aquest curs teòric i pràctic et pot ajudar a aconseguir el teu objectiu. Jo et puc acompanyar en aquest procés.

El curs està format per 5 sessions de 3 hores amb una part de teoria i una part pràctica de cuina on t’ensenyaré receptes, trucs i eines que t’ajudaran a millorar la teva alimentació i el teu estil de vida.


TEMARI:

  1. Els nostres cossos; cos físic, mental, emocional i espiritual. Les seves necessitats.

  2. L’autoconeixement; les bases per començar a treballar en un mateix. Trobar la teva alimentació més adequada.

  3. Els aliments i l’energia subtil. Som el que mengem. Els efectes a llarg plaç d’una alimentació saludable.

  4. Equilibri emocional. Comprendre el sentit de les emocions. Com poden ajudar els aliments a trobar equilibri emocional.

  5. El despertar de la consciència. Ser un mateix. Les relacions.


HORARI: Cada dijous de 19.00 a 21.00h

Inici: dijous 1 d’octubre

5 setmanes (del 1 al 29 d’octubre)

PREU: 100€ (inclou tast)

CAL PORTAR: 1 tupper, forquilla i cullera, llibreta i boli.

INSCRIPCIONS: Fins el 29 de setembre

M.Àngels Piqué

mariangelspique@gmail.com

Tel. 680113026








Comentaris