TALLER DE CUINA A L'AIRE LLIURE Dissabte 19 de setembre

 

CUINA A L’AIRE LLIURE


Dissabte 19 de setembre


Quan tot porta a la senzillesa, retrobem la nostra essència"



Cuinar en contacte amb la natura, amb l’aire, amb els aliments frescos acabats de collir,... retornar a l’essència, a allò més simple, a una alimentació senzilla, nutritiva i molt viva que nodreixi el nostre cos i també la nostra ànima. Que ens ajudi a sentir-nos millor i amb més coherència.

Aquest taller serà una experiència pels sentits. Serà pràctic però alhora aprofundirem en àmbits més profunds; com ara observar els comportaments addictius amb el menjar, aprendre a connectar amb el que realment necessitem, obrir-nos a ser més autèntics i més honestos amb nosaltres mateixos, descobrir-nos fora del nostre personatge,...

En la part més pràctica us ensenyaré a fer plats de temporada que ajuden a retrobar l’equilibri del nostre organisme. Receptes senzilles però amb una intenció molt concreta que és relaxar el sistema nerviós i reforçar el sistema immunitari. Parlarem també de com retrobar calma en moments d’ansietat, de por i d’incertesa. Com sempre la meva aportació serà més que un taller de cuina. Hi haurà un compartir en el moment present amb aquelles qüestions que sorgeixin i viurem entre totes una experiència gustativa i harmonitzadora.

El taller serà una mica diferent als que havíem fet habitualment degut a la situació excepcional que tenim. Per tant l’aforament serà limitat, serà en format show cooking, hi haurà un tast al final però no us podreu emportar el menjar a casa i se seguiran totes les mesures preventives necessàries com ara portar mascareta.

Gràcies per la vostra alegria i entusiasme.

Fins dissabte!!!

HORARI: Dissabte 19 de setembre de 10.00 a 13.30h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

APORTACIÓ: 25€ amb tast inclòs.

INSCRIPCIONS: Fins el 17 de setembre (recordeu que les places són limitades)

                                                                           M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com





Comentaris