SUCS VERDS I BATUTS - 26 de març



SUCS VERDS I BATUTS

Dijous 26 de març

De 19.00 a 21.00h


Per realitzar una depuració permanent de l’organisme i una nutrició adequada rica en clorofil·la, enzims, vitamines i minerals cal aportar aliments crus a la nostra dieta.

Els batuts i suc verds són dues maneres on podem introduir aquests aliments a la nostra dieta diària. Podrem facilitar la digestió, i aportar més vitalitat i energia.

Cada persona ha de trobar la manera que encaixa millor al seu estat i les seves necessitats, per això coneixerem les diferències entre una versió i l’altra.

En aquest taller veurem els ingredients imprescindibles per cada recepta, entendrem per què s’hi posen, la qualitat nutricional de cada aliment, com fer combinacions correctes i equilibrades i com trobar gust i plaer en menjar-ho, condimentant adequadament. Farem moltes receptes i les tastarem totes.

Serà una nova experiència nutritiva!



Horari: Dijous 26 de març de 19.00 a 21.00h

Lloc: C/ Montseny, 3 de Folgueroles

Preu: 25€ amb tast inclòs

Cal portar: Davantal, llibreta i boli.

Inscripcions:


M.Àngels Piqué
Tel. 680113026


Comentaris