SUCS VERDS I BATUTS
Dijous
26 de març
De
19.00 a 21.00h
Per realitzar una
depuració permanent de l’organisme i una nutrició adequada rica
en clorofil·la, enzims, vitamines i minerals cal aportar aliments
crus a la nostra dieta.
Els batuts i suc
verds són dues maneres on podem introduir aquests aliments a la
nostra dieta diària. Podrem facilitar la digestió, i aportar més
vitalitat i energia.
Cada persona ha de
trobar la manera que encaixa millor al seu estat i les seves
necessitats, per això coneixerem les diferències entre una versió
i l’altra.
En aquest taller
veurem els ingredients imprescindibles per cada recepta, entendrem
per què s’hi posen, la qualitat nutricional de cada aliment, com
fer combinacions correctes i equilibrades i com trobar gust i plaer
en menjar-ho, condimentant adequadament. Farem moltes receptes i les
tastarem totes.
Serà una nova
experiència nutritiva!
Lloc: C/
Montseny, 3 de Folgueroles
Preu: 25€
amb tast inclòs
Cal portar:
Davantal, llibreta i boli.
Inscripcions:
M.Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada