MENÚS VEGETARIANS EQUILIBRATS - CURS- dilluns de març


CURS DE MENÚS EQUILIBRATS VEGETARIANS

Dilluns 16, 23 i 30 de Març

Opció matí o tarda
De 10.00 a 12.00 o de 19.00 a 21.00h


Si segueixes una alimentació vegetariana i vols aprendre a equilibrar els teus plats tant a nivell nutricional com energètic per obtindre tots els beneficis d’aquest tipus d’alimentació durant aquestes 3 setmanes tens la oportunitat d’aprendre tots els secrets d’aquesta cuina.

De vegades per consciència o per sensibilitat als animals desitgem substituir els productes animals per aliments del món vegetal però trobem traves i dubtes en si aconseguirem els nutrients necessaris pel bon funcionament del nostre organisme. És cert que cada persona té unes necessitats concretes i ha d’escoltar al cos. Per això cal conèixer en profunditat els aliments, com utilitzar-los, les combinacions i com a la cuina els podem transformar i enriquir-los.

Amb una alimentació vegetariana pots aconseguir millorar el teu estat de salut, pots sentir-te satisfet amb el que menges sense trobar a faltar la carn, pots reduir pes i trobar estabilitat emocional. Hi ha molts estudis que corroboren tot això i que demostren que és molt més saludable seguir una alimentació vegetariana que la convencional.

Durant aquest curs podràs tenir eines suficients per convertir la teva alimentació en medecina.



HORARI: Dilluns 16, 23 i 30 de març amb opció matí de 10.00 a 12.00 o tardes de 19.00 a 21.00h

PREU: 70€ els 3 tallers (amb sopar o dinar inclòs per emportar)

LLOC: C/ Montseny, 3 Folgueroles

CAL PORTAR: davantal, llibreta i boli, carmanyoles, pots de vidre.

INSCRIPCIONS:
M.Àngels Piqué
tel. 680113026



Comentaris