CUINA DEPURATIVA
Dissabte
28 de Març
de
10.00 a 13.00h
La primavera és una
estació d’obertura, d’alliberació i de renaixement. Aprofita
aquesta energia per alleugerir el teu cos.
Sents que el teu
organisme necessita eliminar els excessos acumulats durant l’hivern?
No et veus capaç de
fer una depuració molt forta i contundent i prefereixes fer-ho a poc
a poc?
Vols continuar amb
el teu ritme diari però fent modificacions en la teva alimentació
per què tingui una finalitat més depurativa?
Tens ganes de
conèixer quines són les coccions més adequades, quins aliments
funcionals et poden ajudar en aquest procés, com preparar plats
depuratius complerts i que agradin a tothom?
En aquest taller
plantejaré com portar a terme durant unes setmanes un procés
depuratiu suau i respectuós amb el teu ritme de vida. T’ensenyaré
a utilitzar alguns ingredients claus a la cuina de cada dia i com
complementar-ho amb algunes pràctiques saludables.
HORARI:
Dissabte 28
de Març de
10.00 a 13.00h
LLOC:
C/Montseny,
3 de Folgueroles
PREU:
30€
euros amb tast inclòs per
emportar
CAL
PORTAR:Carmanyoles,
davantal, llibreta
i boli.
M.ANGELS
PIQUÉ
TEL.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada