SALUT INTESTINAL
Dissabte
25 de gener
de
10.00 a 13.00h
TALLER TEÒRIC I PRÀCTIC
«Una persona amb bones
característiques gastrointestinals és sana mentalment i físicament»
Hiromi
Shiya
Colon irritable, disbiosi
intestinal, al·lèrgies, intoleràncies, permeabilitat intestinal,
inflamació, gasos, restrenyiment, malalties autoimmunes,
fibromiàlgia, migranyes, ... infinitat de símptomes i problemes
relacionats amb l’aparell digestiu.
Però no s’acaba aquí...se
sap que l’aparell digestiu està directament relacionat amb el bon
funcionament cerebral i neurològic, amb el sistema immunitari, amb
les emocions,.... Baja, que és la clau de la salut!
Per això he cregut necessari
dedicar aquest taller a treballar els diferents aspectes de
l’alimentació que causen alteracions de la flora intestinal,
inflamació i desordres de tot tipus.
Trobar solucions per anar
regenerant mica en mica aquesta part tant important del nostre
organisme.
Conèixer els aliments que cal
evitar, com fer bones combinacions, incorporar els probiòtics,
dietes específiques antiinflamatòries, alcalinitzants i de baixa
càrrega glucèmica.
Aprendre a crear uns bons
hàbits d’alimentació que ajudin a recuperar la salut
gastrointestinal.
HORARI:
Dissabte
25 de gener de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal,
llibreta i boli, carmanyoles de diferents mides, pots de vidre.
PREU:
30€ amb dinar inclòs per
emportar
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada