CURS - REGENERA'T - 15 gener


REGENERA’T

«Alimenta’t de vida»

CURS TEÒRIC I PRÀCTIC
Cada dimecres amb opció matí o tarda
de 10.00 a 12.00 o de 19.00 a 21.00h
Del 15 de gener al 18 de març (10 setmanes)

Com cada any després d’aquestes dates i dels excessos nadalencs podem sentir que el nostre organisme està saturat, bloquejat i amb falta d’energia.
Al gener sempre és moment d’inicis, de propòsits, de projectes, de bones intencions i de canvis...Si aquest és el teu moment aprofita per depurar i regenerar el teu organisme, la teva ment i les teves emocions. Aquest és un procés íntim i individual però aquí tenim la oportunitat de fer-ho amb ajuda i amb companyia.

Amb les vivències del nostre dia a dia, no sempre ben gestionades, amb els excessos alimentaris, amb la mala qualitat dels aliments i amb falta de descans i tranquil·litat anem forçant l’organisme a seguir un ritme que moltes vegades no pot i es queixa en forma de símptomes o malalties.

Cal parar, cal permetre una regeneració i cal crear hàbits més saludables.

A partir d’un procés pautat aniràs aprenent noves maneres que cuidar-te, respectar-te, escoltar les necessitats reals del teu cos i donar-li allò que necessiti. Ajustant sempre les pautes a la teva mesura i circumstàncies.
El cos té una capacitat increïble de regeneració, és gairebé màgia. Però li calen una sèrie de condicions i eines que en aquest taller treballarem tots junts.

Seran 10 setmanes d’experimentació amb el nostre propi cos, de respectar el seu ritme però sense defallir en el propòsit. De trobar les eines i els recursos més adequats per a cadascú, de preparar al cos per un canvi d’hàbits real. Aprendre a cuidar-se és estimar-se.

HORARI: Cada dimecres al matí de 10.00 a 12.00 o a les tardes de 19.00 a 21.00h
Del 15 de gener al 18 de març (10 setmanes)
Inici: dimecres 15 de gener

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles de diferents mides, pots de vidre.

PREU: 220(10 tallers amb apunts i sopar per emportar inclòs)

(si per qualsevol motiu no pots assistir a una classe en parlem)

INSCRIPCIONS:
M. Àngels Piqué
Tel. 680113026




TEMARI

  1. PRESA DE CONSCIÈNCIA DEL PROPI COS
    Per poder fer un canvi i una millora en el nostre estat primer cal observar com estem, com ens sentim i entendre les causes que ens han dut fins aquí, per a partir d’aquí començar a treballar. També conèixer el funcionament fisiològic i natural del nostre organisme.
  2. HÀBITS SALUDABLES
    Som un tot i el bon funcionament de l’organisme ve condicionat per els bons o mals hàbits creats durant anys i per la nostra manera de viure. Començar a canviar certs hàbits de vida ens ajudarà a sentir-nos millor i a fer un canvi també en la nostra alimentació.
  3. L’ENERGIA DELS ALIMENTS
    Tot és energia i nosaltres necessitem alimentar-nos d’energia per tant cal conèixer de quines fonts podrem obtindre aquesta energia quan ens sentim baixos i faltats.
  4. PROCÉS DEPURATIU
    El primer pas per regenerar l’organisme és netejar i treure els obstacles que impedeixen la propia capacitat de sanació de l’organisme. Iniciarem el procés de neteja i desintoxicació a través d’eines que ens ajudaran
  5. ALIMENTACIÓ DEPURATIVA
    La principal eina serà seguir una alimentació lleugera, pautar petits dejunis, coneixer els aliments que ajudaran a aquest procés i com preparar-los
  6. PROCÉS REVITALITZANT
    Després de netejar cal revitalitzar l’organisme i així pugui aprofitar bé tots els nutrients dels aliments. Donerem pautes i eines per obtindre aquest propòsit.
  7. ALIMENTACIÓ REVITALIZANT
    Seleccionarem cuidadosament quins seran els millors aliments, les millors combinacions, com cuinar-los, ...per tal que aportin tots els nutrients i l’energia que necessitem.
  8. ALIMENTS I EMOCIONS
    Treballarem el cos emocional i mental relacionat amb la tria i selecció d’aliments que ingerim de forma compulsiva e inconscient. I ens adonarem que en realitat les emocions són la causa de la majoria de dificultats i problemes de la nostra vida, que degut a desequilibris provoquen malaltia i patiment. Hi ha, però, recursos i mètodes per ajudar-nos en aquest nivell.
  9. HARMONITZACIÓ DE L’ORGANISME
    El bon estat de salut i felicitat bé donat per moltes causes però la més important és mantenir un equilibri i harmonia entre el que pensem, fem i sentim. Per tant incidirem sobre això i com una alimentació adequada pot ajudar-nos.
  10. MANTENIMENT A LLARG PLAÇ
    No serveix de res seguir un detox o una depuració si no fem canvis reals en la nostra manera de viure i d’alimentar-nos, per tant el propòsit d’aquest curs és marcar un camí de sortida i solucionar un problema immediat però també crear uns bons hàbits alimentaris que serveixin per tota la vida.






Comentaris