Curs intensiu - PER ON COMENÇO - Dissabte 1 febrer


PER ON COMENÇO?

VULL MILLORAR LA MEVA ALIMENTACIÓ

Dissabte 1 Febrer

                                                de 10.00 a 18.00h

                                               TALLER INTENSIU


Ja és molt ben sabut que l’alimentació és la base per mantenir la salut i regenerar l’organisme. Crear uns bons hàbits alimentaris és una forma de prevenció de malalties i de fomentar l’equilibri de l’organisme tant emocional com físic.

Soc plenament conscient que costa molt canviar d’hàbits ja que hi ha un bombardeig constant d’informació i els aliments que ens ofereix la industria alimentaria estan pensats per què agradin molt, siguin addictius i en consumim en excés i es venguin molt bé.

La industria alimentària no vetlla per la salut de les persones, si no pels seus interessos i sempre són econòmics, per tant cal anar alerta què consumim i les conseqüències que tindrà per la nostra salut tant emocional com física. Hem de pensar que els efectes nocius i tòxics de certs aliments no són immediats i les conseqüències solen ser a mig o llarg plaç per això de vegades resulta difícil d’associar-ho.
La salut d’una família es cuina a casa.

Parteixes d’una alimentació convencional, on menges de tot, però tens ganes de fer canvis per intentar menjar millor, saber què comprar, la qualitat dels aliments, vols aprendre a convidar bé els teus menús, et falten idees per què els teus fills mengin més verdura, tens algun problema de salut i has de fer un canvi en la teva forma d’alimentar-te, vols anar reduint el consum de carn i làctics i no saps com substituir-ho,...tot això i més és el que treballarem en aquest taller intensiu.

Et donaré pautes d’organització, trucs per no passar massa temps cuinant, com triar bé alhora d’anar a comprar, com preparar menús equilibrats que et saciïn i t’ajudin a tenir energia, aprendràs tècniques saludables de cocció dels aliments, receptes fàcils per introduir aliments més saludables, ...

Aquest és un taller pensat per començar a caminar cap a la salut i el benestar personal i familiar, fugint de l’estrés i l’autoexigència, amb amor i molta comprensió.

Compartirem un dia de la nostra vida ; prepararem l’esmorzar, el dinar, el berenar i el sopar. Veuras de forma pràctica com pots anar introduint alguns aliments i eliminant d’altres sense que això suposi un problema. I com equilibrar l'alimentació de tot un dia.

HORARI: dissabte 1 de febrer de 10.00 a 18.00h
LLOC: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 65€ amb esmorzar, dinar, berenar i sopar inclòs
CAL PORTAR: Tàpers de diferents mides, pots de vidre, davantal i llibreta
INSCRIPCIONS:

Àngels Piqué
Tel. 680113026

Comentaris