PER ON COMENÇO?
VULL
MILLORAR LA MEVA ALIMENTACIÓ
Dissabte
1 Febrer
Ja és molt ben
sabut que l’alimentació és la base per mantenir la salut i
regenerar l’organisme. Crear uns bons hàbits alimentaris és una
forma de prevenció de malalties i de fomentar l’equilibri de
l’organisme tant emocional com físic.
Soc plenament
conscient que costa molt canviar d’hàbits ja que hi ha un
bombardeig constant d’informació i els aliments que ens ofereix la
industria alimentaria estan pensats per què agradin molt, siguin
addictius i en consumim en excés i es venguin molt bé.
La industria
alimentària no vetlla per la salut de les persones, si no pels seus
interessos i sempre són econòmics, per tant cal anar alerta què
consumim i les conseqüències que tindrà per la nostra salut tant
emocional com física. Hem de pensar que els efectes nocius i tòxics
de certs aliments no són immediats i les conseqüències solen ser a
mig o llarg plaç per això de vegades resulta difícil
d’associar-ho.
La salut d’una
família es cuina a casa.
Parteixes d’una
alimentació convencional, on menges de tot, però tens ganes de fer
canvis per intentar menjar millor, saber què comprar, la qualitat
dels aliments, vols aprendre a convidar bé els teus menús, et
falten idees per què els teus fills mengin més verdura, tens algun
problema de salut i has de fer un canvi en la teva forma
d’alimentar-te, vols anar reduint el consum de carn i làctics i no
saps com substituir-ho,...tot això i més és el que treballarem en
aquest taller intensiu.
Et donaré pautes
d’organització, trucs per no passar massa temps cuinant, com triar
bé alhora d’anar a comprar, com preparar menús equilibrats que et
saciïn i t’ajudin a tenir energia, aprendràs tècniques
saludables de cocció dels aliments, receptes fàcils per introduir
aliments més saludables, ...
Aquest és un taller
pensat per començar a caminar cap a la salut i el benestar personal
i familiar, fugint de l’estrés i l’autoexigència, amb amor i
molta comprensió.
Compartirem un dia
de la nostra vida ; prepararem l’esmorzar, el dinar, el berenar i
el sopar. Veuras de forma pràctica com pots anar introduint alguns
aliments i eliminant d’altres sense que això suposi un problema. I com equilibrar l'alimentació de tot un dia.
HORARI:
dissabte 1 de febrer de 10.00 a 18.00h
LLOC:
Al C/Montseny,3 de Folgueroles
APORTACIÓ:
65€ amb esmorzar, dinar, berenar i sopar inclòs
CAL
PORTAR: Tàpers de diferents mides, pots de vidre, davantal i
llibreta
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada