MENÚS EQUILIBRATS
L´ESTRUCTURA
EN EL PLAT
de
10.00 a 12.00 h
Taller
pràctic de cuina
Quina
seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els
aliments i la seva qualitat?
A
partir de les característiques nutricionals i energètiques dels
aliments, quines combinacions podem fer?
Com
han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i
satisfets i no buscar aliments extrems?
A
partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar
l’equilibri emocional i nutricional que necessitem.
El
taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on
confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que
s´ha explicat abans.
HORARI: Dilluns 27 de gener de 10.00 a 12.00h
PREU: 25€ amb dinar inclòs per emportar
QUE CAL PORTAR? Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots
de vidre
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
INSCRIPCIONS:
M. Angels Piqué
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada