TALLER - MENÚS EQUILIBRATS - 27 gener


MENÚS EQUILIBRATS

L´ESTRUCTURA EN EL PLAT

Dilluns 27 de gener
de 10.00 a 12.00 h

Taller pràctic de cuina


Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els aliments i la seva qualitat?
A partir de les característiques nutricionals i energètiques dels aliments, quines combinacions podem fer?
Com han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems?
A partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem.
El taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que s´ha explicat abans.


HORARI: Dilluns 27 de gener de 10.00 a 12.00h

PREU: 25€ amb dinar inclòs per emportar

QUE CAL PORTAR? Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre

LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles

INSCRIPCIONS:

M. Angels Piqué
680113026




Comentaris