LA CULTURA DEL TÀPER
QUE
EL TÀPER SIGUI L’EXCUSA PER MENJAR BÉ
Dissabte
15 de febrer
de
10.00 a 13.00h
Com fer un bon tàper
és una fórmula que pots a aplicar sempre que vulguis, en qualsevol
ocasió.
Et pot servir per
millorar la teva alimentació i no menjar de més, pot ajudar-te a
seguir una alimentació concreta i no desviar-te, a fer un menú
equilibrat personalitzat, et pot facilitar la setmana, a seguir una
dieta terapèutica, fer bones combinacions, menjar sa fora de casa,
deixar el dinar preparat pels teus fills, estalvi de temps i
diners,...
En aquest taller
veurem diferents opcions molt saludables de deixar el menú preparat,
a punt d’escalfar, personalitzat i ben nutritiu.
Aprendràs a triar
bé els ingredients, a colocar-los correctament, les coccions
adequades, a preveure els ingredient que vols fer servir i com
conservar-los, parlarem dels materials, de com estructurar-lo per què
sigui nutritiu i apetitós, com organitzar-te,....
Grans solucions per
la vida diària!
HORARI:
Dissabte 15 de febrer de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL
PORTAR: Tàpers de diferents mides, davantal i boli
PREU:
30€ amb tàpers inclosos per emportar.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada