Taller - LA CULTURA DEL TÀPER - 15 FEBRER


LA CULTURA DEL TÀPER

QUE EL TÀPER SIGUI L’EXCUSA PER MENJAR BÉ

Dissabte 15 de febrer

de 10.00 a 13.00h

Com fer un bon tàper és una fórmula que pots a aplicar sempre que vulguis, en qualsevol ocasió.

Et pot servir per millorar la teva alimentació i no menjar de més, pot ajudar-te a seguir una alimentació concreta i no desviar-te, a fer un menú equilibrat personalitzat, et pot facilitar la setmana, a seguir una dieta terapèutica, fer bones combinacions, menjar sa fora de casa, deixar el dinar preparat pels teus fills, estalvi de temps i diners,...
En aquest taller veurem diferents opcions molt saludables de deixar el menú preparat, a punt d’escalfar, personalitzat i ben nutritiu.
Aprendràs a triar bé els ingredients, a colocar-los correctament, les coccions adequades, a preveure els ingredient que vols fer servir i com conservar-los, parlarem dels materials, de com estructurar-lo per què sigui nutritiu i apetitós, com organitzar-te,....

Grans solucions per la vida diària!

HORARI: Dissabte 15 de febrer de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Tàpers de diferents mides, davantal i boli
PREU: 30€ amb tàpers inclosos per emportar.
INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué
Tel.680113026


Comentaris