Taller - ALIMENTACIÓ INFANTIL - Dissabte 8 febrer


ALIMENTACIÓ INFANTIL

RECEPTES PER NENS i NENES

Dissabte 8 Febrer

de 10.00 a 13.00h


Una bona educació alimentària des de la infància és bàsica pel creixement i desenvolupament d’una persona. Els bons o mals hàbits apresos de petits condicionen els gustos, les tendències i les addiccions a certs aliments en l’edat adulta.

Per conèixer bé el que mengen els nostres fills i entendre per què els agrada tant el dolç, quines són les seves necessitats, com donar proteïna de bona qualitat, què donar per esmorzar, com incrementar les verdures, solucionar els berenars,com fer receptes que agradin i saber transmetre els bons hàbits serà el que treballarem en aquest taller.

L’alimentació convencional i el mercat ofereixen productes destinats als infants que són tòxics, addictius i molt nocius per la salut. Juguen amb la publicitat enganyosa i amb la por dels pares a no donar-los una alimentació correcte. Cal prendre consciència que els nens són la diana perfecte per vendre el que interessa i crear-los addiccions modificant el seu paladar i els seus gustos.

El paladar s’ha d’educar des de ben petit, als aliments purs i senzills, als gustos naturals. Per això després costa tant canviar i que mengin bé, estan acostumats a sabors molt potents.

En aquest taller proposo fer receptes senzilles però gustoses per poder anar introduint i reconduint als nens una alimentació més equilibrada, natural i energètica.

HORARI: Dissabte 8 de febrer de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Tàpers de diferents mides, pots de vidre, davantal i boli
PREU: 30€ amb tast inclòs per emportar.
INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué
Tel.680113026



Comentaris