MENÚS
DE FESTA
SALUDABLES
Dissabte
21 de Desembre
Taller pràctic de cuina
Taller pràctic de cuina
S’acosten
les festes i venen els grans àpats i les celebracions. Això és
molt bonic, el menjar uneix, però el nostre organisme no està tant
content. Digestions difícils, excés de menjar, excés d’alcohol,
aliments amb moltes grasses, sucres i proteïna. Poca verdura i poca
fruita.
Es
pot trobar la manera d’alleugerir aquesta càrrega, preparant plats
amb molts vegetals. Menús ben combinats, lleugers i de fàcil
digestió.
Alhora
sembla que s’hagi de tirar la casa per la finestra i fer despeses
extraordinàries, comprant ingredients cars, fora de temporada i poc
sostenibles.
Podem
també aportar una mica més de coherència per nosaltres i pel
planeta utilitzant els nostres aliments de tota la vida, de
proximitat, de temporada. I jugar amb ells per tal de preparar àpats
divertits, originals i de bon gust. Que sorprendran i ens faran
sentir millor.
En
aquest taller prepararem uns menús especials per les festes amb
molta imaginació lluirem colors i textures al plat amb una base molt
saludable i amb un cost molt reduït.
El
món vegetal té moltes possibilitats, vine a descobrir-les!
HORARI:
dissabte 21 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ:
25€ amb tast inclòs.
CAL
PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 5 carmanyoles i 2 pots de
vidre.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada