DOLÇOS
SALUDABLES
Dissabte
14 de Desembre
Taller
pràctic de cuina
Qui
diu que menjar sa és avorrit? Qui diu que no es pot combinar el
plaer amb la salut? Qui diu que menjar dolç és poc saludable? Quan
dolç necessitem? Saps fer unes bones postres? Saps com endolcir?
Pots gaudir de les festes amb dolços saludables.
Poder
menjar unes bones postres; sense làctics, sense sucres refinats,
sense grasses,... senzillament és un plaer i una tranquil·litat.
Per què quan arriba el moment del postre sembla que sigui el moment
de pecar. Però en realitat les postres que ens ofereix el mercat són
bombes per la majoria de persones i no aporten res més que plaer.
Doncs,
en aquest taller veureu quantes coses podeu fer ben dolces i gustoses
tant per postres com per berenars. Farem torrons, pastes nadalenques
i galetes.
Son
receptes ben fàcils i a l’abast de tothom, sense ingredients
estranys i amb productes de la terra.
Cada
vegada que pensem en dolç ho associem a sucres refinats i productes
insans però hi ha infinitat de possibilitats per fer. Infinitat
d’ingredients....i combinacions.
Els
ingredients que utilitzarem per preparar aquests postres seran
sobretot; fruites, fruites seques, fruits secs, llavors, algun cereal
i llegum, alguna verdura i endolcidors naturals.
Deixa’t
sorprendre!!!
HORARI:
Dissabte 14 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL
PORTAR: 4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de
vidre petits.
PREU:
25€ amb tast inclòs per emportar.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada