Taller - DOLÇOS SALUDABLES - 14 desembre


DOLÇOS SALUDABLES

Dissabte 14 de Desembre

Taller pràctic de cuina

Qui diu que menjar sa és avorrit? Qui diu que no es pot combinar el plaer amb la salut? Qui diu que menjar dolç és poc saludable? Quan dolç necessitem? Saps fer unes bones postres? Saps com endolcir? Pots gaudir de les festes amb dolços saludables.

Poder menjar unes bones postres; sense làctics, sense sucres refinats, sense grasses,... senzillament és un plaer i una tranquil·litat. Per què quan arriba el moment del postre sembla que sigui el moment de pecar. Però en realitat les postres que ens ofereix el mercat són bombes per la majoria de persones i no aporten res més que plaer.

Doncs, en aquest taller veureu quantes coses podeu fer ben dolces i gustoses tant per postres com per berenars. Farem torrons, pastes nadalenques i galetes.

Son receptes ben fàcils i a l’abast de tothom, sense ingredients estranys i amb productes de la terra.

Cada vegada que pensem en dolç ho associem a sucres refinats i productes insans però hi ha infinitat de possibilitats per fer. Infinitat d’ingredients....i combinacions.

Els ingredients que utilitzarem per preparar aquests postres seran sobretot; fruites, fruites seques, fruits secs, llavors, algun cereal i llegum, alguna verdura i endolcidors naturals.

Deixa’t sorprendre!!!


HORARI: Dissabte 14 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: 4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre petits.
PREU: 25€ amb tast inclòs per emportar.
INSCRIPCIONS:

Àngels Piqué
Tel.680113026


Comentaris