NUTRICIÓ
EMOCIONAL
L’alimentació
del benestar
Dissabte
30 de Novembre
Es
ben sabut que el nostre estat emocional està relacionat amb el que
mengem. La major part de serotonina i dopamina se secreten en els
intestins i per tant condicionen com ens sentim.
Les
fluctuacions constants en l’index glucèmic degut a una ingesta
descontrolada de sucres afecta directament a l’equilibri i
estabilitat.
Obrir
la nevera i començar a picar i menjar sense control també és un
acte que tenim a l’abast quan sentim ansietat o malestar.
Alguns
aliments també els utilitzem per sabotejar-nos o per suplir
mancances emocionals, o senzillament per calmar emocions que no volem
sentir.
Per
tant el que mengem determina l’estat en que estem i segons sigui el
nostre estil d’alimentació condicionarà la nostra vida.
Això
és el que treballarem
en aquest taller per comprendre millor els nostres estats d'ànim i
com controlar-los a través de l’alimentació. Com trobar
substituts més saludables a certs aliments addictius i com reconduir
mals hàbits que ens danyen profundament. Descobrirem
aliments que fomentaran aquest benestar i felicitat.
En
definitiva retrobar l’equilibri i l’harmonia en la nostra vida.
Lloc:
al C/Montseny, 3 – Folgueroles
Horari:
Dissabte, 30 de Novembre de 10.00 a 13.00h
Aportació:
25€ amb dinar inclòs per emportar.
Inscripcions:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada