TALLER - NUTRICIÓ EMOCIONAL - 30 Novembre


NUTRICIÓ EMOCIONAL

L’alimentació del benestar

Dissabte 30 de Novembre

Es ben sabut que el nostre estat emocional està relacionat amb el que mengem. La major part de serotonina i dopamina se secreten en els intestins i per tant condicionen com ens sentim.

Les fluctuacions constants en l’index glucèmic degut a una ingesta descontrolada de sucres afecta directament a l’equilibri i estabilitat.

Obrir la nevera i començar a picar i menjar sense control també és un acte que tenim a l’abast quan sentim ansietat o malestar.

Alguns aliments també els utilitzem per sabotejar-nos o per suplir mancances emocionals, o senzillament per calmar emocions que no volem sentir.

Per tant el que mengem determina l’estat en que estem i segons sigui el nostre estil d’alimentació condicionarà la nostra vida.

Això és el que treballarem en aquest taller per comprendre millor els nostres estats d'ànim i com controlar-los a través de l’alimentació. Com trobar substituts més saludables a certs aliments addictius i com reconduir mals hàbits que ens danyen profundament. Descobrirem aliments que fomentaran aquest benestar i felicitat.

En definitiva retrobar l’equilibri i l’harmonia en la nostra vida.

Lloc: al C/Montseny, 3 – Folgueroles
Horari: Dissabte, 30 de Novembre de 10.00 a 13.00h
Cal portar: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
Aportació: 25€ amb dinar inclòs per emportar.
Inscripcions:

Àngels Piqué
Tel. 680113026

Comentaris