MENÚS EQUILIBRATS
L´ESTRUCTURA
EN EL PLAT
de
10.00 a 12.00 h
Taller
pràctic de cuina
Quina
seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els
aliments i la seva qualitat?
A
partir de les característiques nutricionals i energètiques dels
aliments, quines combinacions podem fer?
Com
han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i
satisfets i no buscar aliments extrems?
A
partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar
l’equilibri emocional i nutricional que necessitem.
El
taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on
confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que
s´ha explicat abans.
TEMARI:
- Els nutrients i les seves funcions en el cos. Fonts de proteïna, carbohidrats i verdures.
- Els condiments
- L´equilibri energètic. Fonts principals d’energia.
- Conseqüències dels desequilibris.
- Confecció de menús senzills per cada dia.
HORARI:
Dijous matí de 10.00 a
12.00h
PREU: 20€
amb dinar inclòs per emportar
QUE CAL PORTAR?
Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre
LLOC: Al
carrer Montseny, 3 de Folgueroles
M. Angels Piqué
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada