TALLER - MENÚS EQUILIBRATS - 14 novembre


MENÚS EQUILIBRATS

L´ESTRUCTURA EN EL PLAT

Dijous 14 de Novembre
de 10.00 a 12.00 h

Taller pràctic de cuina


Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els aliments i la seva qualitat?
A partir de les característiques nutricionals i energètiques dels aliments, quines combinacions podem fer?
Com han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems?
A partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem.
El taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que s´ha explicat abans.

TEMARI:
  • Els nutrients i les seves funcions en el cos. Fonts de proteïna, carbohidrats i verdures.
  • Els condiments
  • L´equilibri energètic. Fonts principals d’energia.
  • Conseqüències dels desequilibris.
  • Confecció de menús senzills per cada dia.
HORARI: Dijous matí de 10.00 a 12.00h
PREU: 20€ amb dinar inclòs per emportar
QUE CAL PORTAR? Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles

M. Angels Piqué
680113026



Comentaris