TALLER - ESMORZARS D'HIVERN - 7 Novembre


ESMORZARS D’HIVERN

Dijous 7 de Novembre
de 10.00 a 12.00h

Taller pràctic de cuina


Durant els mesos més freds de l’any cal també reorientar l’alimentació per sentir-nos bé i en equilibri. És necessari utilitzar aliments que reforcin i escalfin el cos, que generin calor intern. Però el més important és escoltar al nostre cos.
Quan ens llevem sortim d’un dejuni i hem d’emprendre el dia amb energia suficient fins al vespre, aquest és un gran repte. Cada persona és diferent i el seu organisme té necessitats diferents.
Els aliments han de ser nutritius, frescos, vius i que ens proporcionin energia estable per no defallir a les poques hores.

En aquest taller farem receptes variades i proposarem diferents opcions per esmorzar i així cadascú ho podrà adaptar a les seves necessitats i a la seva constitució. Trobarem alternatives al cafè, a la xocolata, als làctics i a les pastes i galetes comercials.

Farem receptes com; paté vegetal, cremes de cereals, púdings, melmelades i cremes per untar, pastes dolces, begudes vegetals, sucs, batuts, iogurts vegetals, pans sense gluten i sense llevat,... i un munt de possibilitats ben sanes.

HORARI: Dijous 7 de Novembre de 10.00 a 12.00h
PREU: 20€ amb tast inclòs per emportar
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 2 carmanyoles i pots petits de vidre
INSCRIPCIONS:

M.Àngels Piqué
Tel. 680113026



Comentaris