ESMORZARS
D’HIVERN
Dijous
7 de Novembre
de
10.00 a 12.00h
Taller
pràctic de cuina
Durant
els mesos més freds de l’any cal també reorientar l’alimentació
per sentir-nos bé i en equilibri. És necessari utilitzar aliments
que reforcin i escalfin el cos, que generin calor intern. Però el
més important és escoltar al nostre cos.
Quan
ens llevem sortim d’un dejuni i hem d’emprendre el dia amb
energia suficient fins al vespre, aquest és un gran repte. Cada
persona
és diferent i el seu organisme té necessitats diferents.
Els
aliments han de ser nutritius, frescos, vius i que ens proporcionin
energia estable per no defallir a les poques hores.
En
aquest taller farem receptes
variades i proposarem diferents opcions per esmorzar i així cadascú
ho podrà adaptar a les seves necessitats i a la seva constitució.
Trobarem alternatives al cafè, a la xocolata, als làctics i a les
pastes i galetes comercials.
Farem receptes com; paté vegetal,
cremes
de cereals, púdings, melmelades i cremes per untar, pastes
dolces, begudes vegetals, sucs,
batuts, iogurts vegetals, pans
sense gluten i sense llevat,... i
un munt de possibilitats ben
sanes.
HORARI:
Dijous 7 de Novembre
de 10.00 a 12.00h
PREU:
20€
amb tast inclòs per emportar
CAL
PORTAR: Davantal, llibreta i
boli, 2 carmanyoles i pots petits de vidre
INSCRIPCIONS:
M.Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada