Taller - SOPARS LLEUGERS - 5 OCTUBRE


SOPARS LLEUGERS I RELAXANTS

Dissabte 5 d’Octubre 2019


Saps que el que menges a partir de les 6 de la tarda pot condicionar les hores de descans i el benestar del dia següent?

Pensem que el sopar és un àpat secundari i que qualsevol cosa val. Però tot al contrari, cal prestar minuciosa atenció a aquest moment del dia. És el més vulnerable ja que arribem cansats i podem patir atacs de gana compulsiva que poden espatllar una bona alimentació.

A partir del migdia l’energia va baixant per tal d’acompanyar-nos cap a un bon descans. un bon descans. Per tant preveure i planificar també aquest delicat moment pot ajudar a millorar la salut, a rebaixar pes i gaudir de més energia el dia següent.

Per tant serà clau conèixer la nostra capacitat digestiva per triar bé el què mengem. Ja que si la digestió no es fa correctament allò que mengem es pot convertir en un tòxic que ens perjudicarà molt.

Parlarem del protocol del descans, de com crear hàbits saludables durant les últimes hores del dia, analitzarem quins falsos estimulants prenem de forma inconscient, com avaluar si tenim bones digestions o no, de com fer un menú de sopar adequat i ràpid de preparar i cuinarem varies receptes relaxants que ajudaran al descans.


Horari: Dissabte 5 d’Octubre de 10.00 a 13.00h
Lloc: C/ Montseny, 3 de Folgueroles
Preu: 25€ (amb un menú complert per emportar)
Cal portar: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre
Inscripcions:


Àngels Piqué
Tel. 680113026



Comentaris