NUTRICIÓ
CEREBRAL
Dissabte
19 Octubre 2019
«El
teu cervell pesa un quilo i mig, té centenars de vasos sanguinis,
conté més connexions que la Via Làctea, és l’òrgan amb més
grassa del teu cos, podria estar patint ara mateix sense que tu te
n’adonis» Dr.David Perlmutter.
Segons
estudis s’ha vist una relació directa entre el que mengem i els
trastorns cerebrals degeneratius, malalties inflamatòries, cròniques
i problemes conductuals i psicològics.
En
aquest cas hi ha aliments que caldria evitar totalment i altres que
seria important que augmentéssim, tant en qualitat, com en
quantitat. En aquest cas parlem de les grasses. Però grasses de
qualitat. Elles seran les protagonistes d’aquest taller on
aprofundirem en la importància que tenen, com utilitzar-les i per
què.
Cuinarem
receptes que ajudaran a nodrir el nostre cervell i a fomentar un bon
estat de salut mental.
Si
tens ganes d’aprofundir en aquest tema tindràs la possibilitat
d’experimentar-ho.
Lloc:
C/ Montseny, 3 de Folgueroles
Preu:
25€ (amb un menú complert per emportar)
Cal
portar: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre
Inscripcions:
M.Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada