Taller - CUINAR AMB SOBRES - 12 Octubre


CUINAR AMB SOBRES

RECICLATGE ALIMENTARI -Taller low cost

Dissabte 12 octubre 2019


Et planteges una alimentació saludable per tu, pel medi ambient i per la teva butxaca?

Creus que pot ser una nova moda? Que no és nova, ni cal que estigui de moda per fer-ho. Les nostres àvies ja ho feien.

Es parla de que dels aliments que es produeixen actualment es llença un 25%?

Saps que de les verdures de qualitat es pot aprofitar tot?

Necessites idees per gestionar millor les sobres del que cuines?

T’imagines treure més rendiment del què compres?

T’atreveixes a provar receptes que no haguessis imaginat mai fetes amb ingredients superoriginals?

Si tens ganes de provar coses noves, d’aprendre a estalviar menjant sa, de contribuïr a reduir el malbaratament alimentari,.. Aquest serà un taller diferent on tots hi posarem en nostre granet de sorra.

Cal que porteu restes de vegetals (allò que descartaríeu al compost): fulles verdes de col, part verda del porro, arrels de porro, fulles verdes de ceba tendra i les arrels, pells de patata, pell de carbassa, fulles externes dels enciams i escaroles, pells de fruites, fulles de pastanaga, remolatxa, ravenets,...puntes de pastanaga. Tronxos de coliflor, bròquil,...amb les fulles, pell de cítrics, baines de pèsol o de mongeta, plàtans madurs o altres fruites massa madures,
També podeu portar arròs cuit o altres cereals, patates, moniatos, verdures cuites, llegums cuits, ... i el que us passi pel cap.
Cal que les restes siguin fresques, del dia abans i ben conservades.

Aquest taller és una nova experiència on vosaltres hi posareu una part dels ingredients i jo hi poso creativitat.

Horari: Dissabte 12 d’Octubre de 10.00 a 13.00h
Lloc: C/ Montseny, 3 de Folgueroles
Preu: 15€ (amb tast inclòs)
Cal portar: Davantal, llibreta i boli, restes de vegetals
Inscripcions:


M.Àngels Piqué
Tel. 680113026



Comentaris