CUINAR
AMB SOBRES
RECICLATGE
ALIMENTARI -Taller low cost
Dissabte
12 octubre 2019
Et
planteges una alimentació saludable per tu, pel medi ambient i per
la teva butxaca?
Creus
que pot ser una nova moda? Que no és nova, ni cal que estigui de
moda per fer-ho. Les nostres àvies ja ho feien.
Es
parla de que dels aliments que es produeixen actualment es llença un
25%?
Saps
que de les verdures de qualitat es pot aprofitar tot?
Necessites
idees per gestionar millor les sobres del que cuines?
T’imagines
treure més rendiment del què compres?
T’atreveixes
a provar receptes que no haguessis imaginat mai fetes amb ingredients
superoriginals?
Si
tens ganes de provar coses noves, d’aprendre a estalviar menjant
sa, de contribuïr a reduir el malbaratament alimentari,.. Aquest
serà un taller diferent on tots hi posarem en nostre granet de
sorra.
Cal
que porteu restes de vegetals (allò que descartaríeu al compost):
fulles verdes de col, part verda del porro, arrels de porro, fulles
verdes de ceba tendra i les arrels, pells de patata, pell de
carbassa, fulles externes dels enciams i escaroles, pells de fruites,
fulles de pastanaga, remolatxa, ravenets,...puntes de pastanaga.
Tronxos de coliflor, bròquil,...amb les fulles, pell de cítrics,
baines de pèsol o de mongeta, plàtans madurs o altres fruites massa
madures,
També
podeu portar arròs cuit o altres cereals, patates, moniatos,
verdures cuites, llegums cuits, ... i el que us passi pel cap.
Cal
que les restes siguin fresques, del dia abans i ben conservades.
Aquest
taller és una nova experiència
on vosaltres hi posareu una part dels ingredients i jo hi poso
creativitat.
Lloc:
C/ Montseny, 3 de Folgueroles
Preu:
15€ (amb tast inclòs)
Cal
portar: Davantal, llibreta i boli, restes de vegetals
Inscripcions:
M.Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada