TALLER: SUCS VERDS I SOPES VIVES - 5 DE SETEMBRE


SUCS VERDS I SOPES VIVES

DIJOUS 5 DE SETEMBRE

De 19.00 a 21.00h


Per realitzar una depuració permanent de l’organisme i una nutrició adequada rica en clorofil·la, enzims, vitamines i minerals cal aportar aliments crus a la nostra dieta.

El format sopa viva i suc verd són dues maneres que poden introduir-se fàcilment en el dia a dia.

Aquestes formules tenen un propòsit concret que és menjar més quantitat de verdura, incorporar les algues, llavors, grasses saludables,... tot de fàcil digestió i molt pràctic.

En aquest taller veurem els ingredients imprescindibles per cada recepta, entendrem per què s’hi posen, la qualitat nutricional de cada aliment, com fer combinacions correctes i equilibrades i com trobar gust i plaer en menjar-ho, condimentant adequadament. Farem moltes receptes i les tastarem totes.

Serà una nova experiència nutritiva!



Horari: Dijous 5 de setembre de 19.00 a 21.00h

Lloc: C/ Montseny, 3 de Folgueroles

Preu: 20€ amb tast inclòs

Cal portar: Davantal, llibreta i boli.

Inscripcions:


Àngels Piqué
Tel. 680113026





Comentaris