TALLER INTENSIU: FONS DE NEVERA - 7 SETEMBRE


FONS DE NEVERA

Dissabte 7 de setembre

Taller intensiu de 10.00 a 18.00h


Quan es vol seguir una alimentació viva i saludable no és tant senzill trobar temps per cuinar cada dia. Llavors és fàcil recórrer a productes preparats, precuinats, envasats i poc saludables. Que a la llarga creen problemes de salut, males digestions i baixa energia.

Per tal de poder concebre la jornada laboral amb una alimentació energètica i saludable cal organització i planificació. Cal saber com i quan de temps conservar aliments semi preparats. Què comprar i com crear un fons de nevera que ajudi a que fer el dinar o el sopar sigui un plis!! Amb bons aliments i amb varietat de nutrients.

En aquest taller podràs aprendre a organitzar el menú setmanal per 5 dies; fàcil, variat i gustós. També com conservar aliments, que mantinguin l’energia i la qualitat. Com tenir condiments i acompanyaments que proporcionaran sabor i originalitat al plat. Com fer de les verdures la nostra base sense invertir molt temps en tallar i cuinar.

El món actual ens força a una adaptació constant i a buscar eines per aunar la saviesa ancestral, una alimentació pura i energètica, la senzillesa i la falta de temps. I a no haver de recórrer a una industria alimentària que sempre està a punt d’oferir solucions, a qualsevol preu. I el preu és la nostra salut i la salut del planeta.

Visca el fast-food viu i saludable!!!

HORARI: dissabte 7 de setembre de 10.00 a 18.00h
LLOC: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 50€ amb dinar i fons de nevera inclòs.
CAL PORTAR: Carmanyoles petites, safates plàstic reciclades, pots de vidre, davantal i llibreta
INSCRIPCIONS:

Àngels Piqué
Tel. 680113026





Comentaris