CURS: LOGÍSTICA ALIMENTARIA SALUDABLE


CURS DE LOGÍSTICA ALIMENTÀRIA SALUDABLE

ORGANITZACIÓ A LA CUINA I EL REBOST
GESTIÓ DE LA COMPRA RESPONSABLE
PREPARACIÓ D’UN FONS DE NEVERA SETMANAL
MENÚS EQUILIBRATS SETMANALS

Els dimecres de 19.00 a 21.00h
del 18 de setembre al 16 d’octubre


Sóc conscient que el temps per destinar a cuinar és limitat. Per això aquesta proposta més complerta que ajudarà a ser constant en seguir una alimentació saludable.

Si tens ganes d’aprendre a organitzar-te millor per tal de menjar més sa cada dia i necessites les eines i el recolzament per fer-ho, aquest curs és ideal per tu.
Aprendràs a gestionar bé la compra setmanal de manera més conscient, de més qualitat i que et resulti més econòmica.
Sabràs com tenir el rebost i la cuina preparada per facilitar la feina.
Quan arribis a casa amb tota la compra sabràs com fer-ho per què els aliments es conservin bé, estiguin bé classificats i no hagis de llençar menjar.
Prepararem un bon fons de nevera per què tinguis plats cuinats o semicuinats sempre a punt.
Sàpigues organitzar-te per deixar-ho ja tot preparat en 2 hores per que ja no trobis excuses per menjar bé tota la setmana.
Aprendràs a gestionar la nevera i treure profit de tot el que tinguis guardat.
Tindràs moltes opcions de menús setmanals equilibrats per tota la família.

Es tracta de facilitar la vida sense renunciar a la salut.

Un curs molt complert i pràctic per aconseguir un objectiu; Menjar millor i sentir-se bé sense haver d’invertir molt temps cuinant.


HORARI:
Cada dimecres de 19.00 a 21.00h
Del 18 de setembre al 16 d’octubre (5 setmanes)
Inici: El dimecres 18 de setembre

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles de totes mides i pots de vidre.

PREU: 100€ curs complert de 5 setmanes (inclou apunts i fons de nevera)
(si per qualsevol motiu no pots assistir a alguna classe en parlem)

INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
Tel. 680113026


Comentaris