CURS
DE LOGÍSTICA ALIMENTÀRIA SALUDABLE
ORGANITZACIÓ
A LA CUINA I EL REBOST
GESTIÓ
DE LA COMPRA RESPONSABLE
PREPARACIÓ
D’UN FONS DE NEVERA SETMANAL
MENÚS
EQUILIBRATS SETMANALS
Els
dimecres de 19.00 a 21.00h
del
18 de setembre al 16 d’octubre
Sóc conscient que el temps
per destinar a cuinar és limitat. Per això aquesta proposta més
complerta que ajudarà a ser constant en seguir una alimentació
saludable.
Si
tens ganes d’aprendre a organitzar-te millor
per tal de menjar més sa
cada dia i necessites les eines i el
recolzament per fer-ho, aquest curs és ideal per tu.
Aprendràs
a gestionar bé la compra
setmanal de manera més
conscient, de més
qualitat i que
et resulti més econòmica.
Sabràs com tenir el rebost i
la cuina preparada per facilitar la feina.
Quan
arribis a casa amb tota la compra sabràs com fer-ho per què els
aliments es conservin bé, estiguin
bé classificats i no hagis de llençar menjar.
Prepararem
un bon fons de nevera per què tinguis
plats cuinats o semicuinats sempre
a punt.
Sàpigues
organitzar-te per deixar-ho
ja tot preparat en 2 hores
per que ja no trobis excuses per menjar bé tota
la setmana.
Aprendràs a gestionar la
nevera i treure profit de tot el que tinguis guardat.
Tindràs moltes opcions de
menús setmanals equilibrats per tota la família.
Es tracta de facilitar la vida
sense renunciar a la salut.
Un
curs molt
complert i pràctic per aconseguir un objectiu; Menjar millor i
sentir-se bé sense haver d’invertir molt temps cuinant.
HORARI:
Cada
dimecres de 19.00 a 21.00h
Del
18 de setembre al 16 d’octubre (5 setmanes)
Inici:
El dimecres 18 de setembre
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal,
llibreta i boli, carmanyoles de totes mides i
pots de vidre.
PREU:
100€ curs complert de 5
setmanes (inclou apunts i
fons de nevera)
(si per qualsevol motiu no
pots assistir a alguna classe en parlem)
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada