DOLÇOS
D’ESTIU
EL
POTENCIAL DE LES FRUITES
Dissabte
29 de Juny
Matí de 10.00 a 13.00h
Arribada aquesta
època ve molt de gust la fruita. Es un regal que la natura ens fa i
en podem disposar per convertir-les en dolços naturals i versàtils.
Amb tantes possibilitats, com gustos, per fer receptes variades i
refrescants.
En aquest taller
proposo preparar gelats, galetes, postres, sucs, batuts i iogurts
molt lleugers i saludables, sense sucre, sense làctics i sense ous.
Un taller molt
llaminer!
Refresca’t
amb aliments senzills i naturals!
HORARI:
Dissabte
29 de juny
de 2019
Matí
de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal,
llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
PREU:
25€ amb
el dinar inclòs per emportar
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada