CURS
DE LOGÍSTICA ALIMENTÀRIA SALUDABLE
ORGANITZACIÓ
A LA CUINA I EL REBOST
GESTIÓ
DE LA COMPRA RESPONSABLE
PREPARACIÓ
D’UN FONS DE NEVERA SETMANAL
MENÚS
EQUILIBRATS SETMANALS
Dijous
4, 11 i 18 de Juliol de 2019
- Opció matins de 10.00 a 13.00h
- Opció tardes de 18.00 a 21.00h
Sóc
conscient que el temps per destinar a cuinar és limitat. Per això
aquesta nova proposta.
Si
tens ganes d’aprendre a organitzar-te millor
per tal de menjar més sa
cada dia i necessites les eines i el
recolzament per fer-ho, aquest curs és ideal per tu.
Aprendràs
a gestionar bé la compra
setmanal de manera més
conscient, de més
qualitat i que
et resulti més econòmica.
Sabràs
com tenir el rebost i la cuina preparada per facilitar la feina.
Quan
arribis a casa amb tota la compra sabràs com fer-ho per què els
aliments es conservin bé, tinguis plats cuinats o semicuinats sempre
a punt, puguis deixar-ho ja
tot preparat en 2 hores per
que ja no trobis excuses per menjar bé.
Aprendràs
a gestionar la nevera i treure profit de tot el que tinguis guardat.
Tindràs
moltes opcions de menús setmanals equilibrats per tota la família.
Es
tracta de facilitar la vida sense renunciar a la salut.
Un
curs molt
complert i pràctic per aconseguir un objectiu; Menjar millor i
sentir-se bé sense haver d’invertir molt temps cuinant.
HORARI:
Dijous
4, 11 i 18 de Juliol de 2019
- Opció de matins de 10.00 a 13.00h
- Opció de tardes de 18.00 a 21.00h
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal,
llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
PREU:
25€ per taller (65€
si es realitzen els 3 tallers)
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada