CURS DE LOGÍSTICA ALIMENTÀRIA SALUDABLE - 4, 11 i 18 JULIOL


CURS DE LOGÍSTICA ALIMENTÀRIA SALUDABLE


ORGANITZACIÓ A LA CUINA I EL REBOST

GESTIÓ DE LA COMPRA RESPONSABLE

PREPARACIÓ D’UN FONS DE NEVERA SETMANAL

MENÚS EQUILIBRATS SETMANALS


Dijous 4, 11 i 18 de Juliol de 2019

  • Opció matins de 10.00 a 13.00h
  • Opció tardes de 18.00 a 21.00h

Sóc conscient que el temps per destinar a cuinar és limitat. Per això aquesta nova proposta.

Si tens ganes d’aprendre a organitzar-te millor per tal de menjar més sa cada dia i necessites les eines i el recolzament per fer-ho, aquest curs és ideal per tu.
Aprendràs a gestionar bé la compra setmanal de manera més conscient, de més qualitat i que et resulti més econòmica.
Sabràs com tenir el rebost i la cuina preparada per facilitar la feina.
Quan arribis a casa amb tota la compra sabràs com fer-ho per què els aliments es conservin bé, tinguis plats cuinats o semicuinats sempre a punt, puguis deixar-ho ja tot preparat en 2 hores per que ja no trobis excuses per menjar bé.
Aprendràs a gestionar la nevera i treure profit de tot el que tinguis guardat.
Tindràs moltes opcions de menús setmanals equilibrats per tota la família.

Es tracta de facilitar la vida sense renunciar a la salut.

Un curs molt complert i pràctic per aconseguir un objectiu; Menjar millor i sentir-se bé sense haver d’invertir molt temps cuinant.


HORARI: Dijous 4, 11 i 18 de Juliol de 2019
  • Opció de matins de 10.00 a 13.00h
  • Opció de tardes de 18.00 a 21.00h

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.

PREU: 25€ per taller (65€ si es realitzen els 3 tallers)


INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
Tel. 680113026


Comentaris