SOPES VIVES 15 JUNY TALLER




SOPES VIVES

Un nou concepte en depuració permanent de l’organisme
Un nou concepte en alimentació senzilla i terapèutica
Alimentació bioactiva

Dissabte 15 de Juny

  • Energia, vitalitat i depuració diària.
  • Fàcil digestibilitat
  • Introducció de més aliments crus en el menú diari.
  • Alimentació de qualitat amb aliments frescos, vius i actius.
  • Notes de color i textures variades que sacien i enriqueixen la vida.
  • Plats fàcils de preparar
  • Complement ideal per una alimentació saludable.
  • Adaptades a cada necessitat
  • Riques en vitamines, enzims, minerals, fibra, grasses de qualitat, oxigen i aigua.
  • Aport de llum i energia pel nostre organisme
  • Varietat de nutrients, aliments biogènics i bioactius.
  • Plaer pels sentits

Per preparar aquestes sopes cal crear una simfonia perfecte entre els ingredients més frescos i purs de la temporada, el gust de cadascú, les necessitats energètiques del moment, els efectes depuratius, nutritius i vivificants de l’organisme i el gust i plaer al paladar.

L’ingredient bàsic seran les verdures fresques de temporada amb notes de fruits secs, llavors, condiments, algues, germinats i fermentats.

Troba les teves sopes ideals, introdueix-les en la teva alimentació convencional i observa el resultat. Veuràs com brilles amb més llum.

HORARI: Dissabte 8 de juny de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€ amb tast inclòs per emportar
CAL PORTAR: Davantal, carmanyoles, pots de vidre petits.
INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
www.ambentusiame.com
Tel. 680113026



Comentaris