ALIMENTACIÓ CRUA - TALLER 25 MAIG 2019


«CUINA SENSE CUINA» ALIMENTACIÓ CRUA

Dissabte 25 de Maig


Aquest és un taller molt diferent dels habituals ja que no utilitzarem els fogons. És un nou concepte en alimentació.

Entrem en una dimensió diferent on farem receptes a base de vegetals crus; macerats, germinats, activats, deshidratats i fermentats. Aquests aliments són rics en fitonutrients, en vitamines, enzims i tenen efectes probiòtics. En essència són aliments bioactius. Per tant són una revolució en el món de l’alimentació i de la salut.

Cal però, saber quan, com i en quina mesura s’han d’anar incorporant en l’alimentació del dia a dia per obtindre els beneficis esperats.

Vine a descobrir l’alimentació viva!



HORARI: dissabte, 25 de maig 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb tast inclòs
LLOC: a Folgueroles al C/Montseny, 3
QUÈ CAL PORTAR: Davantal i carmanyoles
INSCRIPCIONS:

Àngels Piqué
mariangelspique@gmail.com
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Tel. 680113026

Comentaris