«CUINA
SENSE CUINA» ALIMENTACIÓ
CRUA
Dissabte
25 de Maig
Aquest és un taller
molt diferent dels habituals ja que no utilitzarem els fogons. És un
nou concepte en alimentació.
Entrem en una
dimensió diferent on farem receptes a base de vegetals crus;
macerats, germinats, activats, deshidratats i fermentats. Aquests
aliments són rics en fitonutrients, en vitamines, enzims i tenen
efectes probiòtics. En essència són aliments bioactius. Per tant
són una revolució en el món de l’alimentació i de la salut.
Cal però, saber
quan, com i en quina mesura s’han d’anar incorporant en
l’alimentació del dia a dia per obtindre els beneficis esperats.
Vine a descobrir
l’alimentació viva!
HORARI:
dissabte, 25 de maig 10.00 a 13.00h
PREU: 25€
amb tast inclòs
LLOC: a
Folgueroles al C/Montseny, 3
QUÈ CAL PORTAR:
Davantal i carmanyoles
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
mariangelspique@gmail.com
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada